Aggódtok, amiatt, hogy veszélyben van az Index szerkesztősége?

Kb állandóan a szart kavarják.
Nagy kedvenc húzásuk volt, amikor ment a vegyél magyart kampány.
Micsoda véletlen, az indexes srácok azonnal elkezdték támadni az egész kampányt és próbálták úgy beállítani, összemosni, mintha a kampány arról szólna, hogy bármilyen szar is, akkor is a magyar terméket vedd meg.
Közben meg arról volt szó, hogy ha közel azonos az ár és minőség, akkor inkább a magyart vegye meg az ember.
Ha neked ez nem magyarellenes, akkor semmi.

"mutasd ezt a kampánytámadást, és a termékeket!"
Ez kb egy 6 éves történet, szerinted le van nekem mentve?

"Kb állandóan a szart kavarják."
Tehát kormány kritikusak, erre való a sajtó.
Erre a kampányra speciel nem emlékszem noha 7 éve követem aktívabban a sajtót.
Mellesleg én preferálom a magyar termékeket, amennyiben közel ugyanazon árban tudom megvásárolni. De amikor 1300 Ft a magyar termék és 700 az importált akkor átgondolom mit veszek meg, és azt is hogy mennyire lehet köze a kormánynak, hogy a termelő ilyen árat kér.

"Hadd lássam milyen magyar termék vetekszik a nem magyarokkal!"
Erről meg rohadtul nincs szó, nem is tudom honnan szedted ezt a marhaságot.

"Tehát kormány kritikusak, erre való a sajtó."
Ennek semmi köze nem volt a kormányhoz, de nem baj,

"De amikor 1300 Ft a magyar termék és 700 az importált akkor átgondolom mit"
Pont erről van szó.
Látom megetted az index szarát.

"Látom megetted az index szarát."
Képzeld járok boltba, és ha két polcon is van ugyanaz a termék akkor megnézem mindkettőt, és összehasonlítom. A példám a tavasszal volt az Auchanban, semmi köze az indexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!