Orbánnak nem mondta egyik pribékje sem, hogy itt a normálisabbak csak akkor fognak szülni, ha nem "családvédelmi akciófilm" lesz hitellel egybekötve kecsegtetőnek, hanem egy osztrák minimálbért kéne kilátásba helyezni ilyen árak mellett minimum?!
"Sok dolog a világgazdaságtól függ. A másik dolog: neked nem tűnt fel, hogy az összes keleti ország: Románia, Bulgária, Szlovákia, Lengyelország, Horvátország gazdaságilag gyenge és szegény? "
Nagyon feltünt, bár mi vagyunk az utolsók, mert a románok is kilőtték a despota getcijüket, és folyamatosan börtönöznek is be politikusokat.
Itt mi van? Elloptam és kész..
"Nem élünk luxban, de jó adott körülmények vannak számunkra. Sajnálom, ha te ez az elvakult szűk látókörű ember vagy, aki a fejből darálja: ebben az országban csak tolvajok vannak, stb."
Ha jól szopó pártkáder vagy persze, hogy némi hitellel szalad a szekér és igazad van mert vannak jó "tedd ki had hűljön" jól fizető munkahelyek is, de aki nem tud jól helyezkedni csak kiváló szakmunkás azt az eu elszívta.
"elmebeteg lakosságnak" "elmebeteg törpe " "az éhbéren tengődő lakosság"
Próbáltam jelenti ezt a végtelenül agresszív, hisztérikus és aljas kirohanásod - de úgy látszik marad és jobb is. Akkor nekünk meg az marad, hogy jó tanácsot adjunk: minél előbb lásson orvos, mert nagy baj van a tudatoddal.
"Próbáltam jelenti ezt a végtelenül agresszív, hisztérikus és aljas kirohanásod"
Gondolom nagyon bántó a valóság?!
"Képzeld, nem vagyok sem prátkáder, sem hitelem nincs. Azért mert te köpködöd a saját országodat, még vannak, akik jól meg tudnak élni és tisztességesen. "
Ne haragudj de én nem köpködtem az országomat,ezt egy elmebeteg hülye nem látja csak milyen disszonancia van otthon. Jó tudom, szoccpoll, csokk, úszómedence, suzuki ingyen étkeztetés a kölyköknek 3db -tól, de ne legyél már szemellenzős!
Most 1,46 a reprodukciós ráta, és emelkedik
10 éve 1,2 volt és csökkent.
A többit tekintsük irodalmi munkássága részének.
Azt látom, fingod sincs, hogyan alakul ki a minimálbér. De mi közöd is volna ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!