Szerintetek Soros György jó lenne egy James Bond film főgonoszának?
Engem az érdekelne, hogy a sztoridban milyen körülmények között nyiffantaná ki Sorost James Bond.:)
Hosszasan fog szenvedni, kínok között meghalni?
Vagy valami gyors, ellenben látványos halál?
A főgonosznak pusztulnia kell, szóval felőlem mehet Soros.
Természetesen lassú kínhalálba lenne része Gyuri bának :) Nekem az jutott eszembe,hogy be kéne dobni egy húsdarálóba,de várom a további ötleteket :)
De mondjuk Gyurcsány Fletó vagy Habony Árpi sem lenne utolsó főgonosz,igazatok van,de Soros Györgynek lényegesen nagyobb befolyása van a világ dolgaira mint a hazai gyöngyszemeknek,ezért gondoltam inkább rá :D
Soros György sokat tett azért, hogy az emberiség egy kicsit feljebb emelkedjen. Rengeteg pénzt áldozott közcélokra abból amit el is kártyázhatott volna. Egyetemet alapított Budapesten, ösztöndíjakat adott stb.
Nem az Ő hibája, hogy hálátlanokra és méltatlanokra is költött pénzt, etette azokat, akik most gyalázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!