Szerintetek Soros György jó lenne egy James Bond film főgonoszának?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg,ha róla mintáznának egy főgonoszt és beleszőnék a 007-es történetébe ? :D#politika #pénzügy #007 #akciófilm #bűnözés #összeesküvés #bankár #James Bond #Főgonosz #Soros György
2016. máj. 2. 21:00
11/12 anonim válasza:
Én egy Chuck Norris film főgonoszaként látnám szívesen.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem lenne jó.
Soros eszközeit lehet vitatni ám a céljai-oktatás támogatása, stb.-nem azt mutatják, hogy gonosz lenne.
A tőzsdei manipulációi pénzteremtési eszközök-igen, erkölcstelenek, de attól még ezt sokan mások is csinálják, és sokkal gonoszabb dolgok is vannak a világban, mint az, hogy valaki manipulálja a piacokat.
Az meg, amit a menekült/migránspolitikáról gondol, megint nem gonoszság kérdése. Lehet mondani, hogy vén hülye, de attól még nem lesz gonosz. (Mondjuk szerintem kirekeszteni a menekülteket, és hagyni Szíriában dögleni őket nagyságrendekkel gonoszabb dolog, mint a befogadó politika. Persze ez csak az én véleményem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!