Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nem álszent dolog egy kissé,...

Nem álszent dolog egy kissé, amikor egy-egy akciófilmet gúnyos mosollyal néznek végig a rendőrök, illetve egyéb szervezetek tagjai?

Figyelt kérdés

A filmeken látott képsorok a szórakoztatást szolgálják, ezért sokszor nem valósághűek. Gyakran hallottam már filmnézés közben az unalomig ismert mondatokat, hogy "ááá, ez nem így van", "mekkora baromság ez", "na , ilyen nincs!" stb... Részben persze megértem, mert egy, a szakmában dolgozó embernek tényleg megmosolyogtató lehet, de vajon akkor is így mosolyognának-e, ha egy film élethűen bemutatna egy-egy túszmentő akciót, kiemelt személy letartóztatását, stb...azoknak minden egyes részletét.

Pl. Michael Mann 1995-ös filmje, a Szemtől Szemben egy kiválóan sikerült alkotás, ami azért nem egy mesefilm.Több esetben is észrevették rendőrök, hogy bűnözők az abban látott módszereket, trükköket alkalmazták.Gondolom, nem repestek az örömtől...

Szóval a kérdésem lényege az lenne, hogy nem jobb inkább így, hogy a filmek csak egy általános, torzított képet mutatnak ezekről az eseményekről?

2010. aug. 29. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
a legnagyobb részük nem reális, de ez így van jól.
2010. aug. 29. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért, amikor a szakács mosolyogva nézi végig a Stahl konyháját?
2010. aug. 29. 12:13
 3/10 bumbi02 ***** válasza:
37%
apámmal én is imádok ilyen filmeket nézni.. rendőr volt xd:))
2010. aug. 29. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

a kritizáláshoz nem kell rendőrnek lenni

a hitelesség egyből feltűnik egy laikusnak is

2010. aug. 29. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát valaki szereti észrevenni egy filmben az ilyen malőröket és megmosolyogni nincs ebben semmi rossz, nekem pl a kedvencem hogy akármilyen helyen ha egy autó leesik egy szakadékba akkorát robban mintha dugig rakták volna robbanószerrel meg gyufával
2010. aug. 29. 12:53
 6/10 anonim válasza:
52%

A legjobb mikor előbb robban, mint ahogy földet ér. (korábban nyomták meg a gombot) :)

Ezeken már nem kell meglepődni, de egy jó akciófilm ma már kissé reálisabb. A játékoknál is előbbre tartom a játékélményt, mint a teljes realitást, szép lenne két lövéstől meghalnék. pl.

A Film+-os filmeket én is néha így nézem, pedig nem vagyok rendőr...

2010. aug. 29. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem,miért volna az? a mávosok is röhögnek az európa expresszen pl.....
2010. aug. 29. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
nem
2010. aug. 29. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Pl, nem tudom, hogy hogy segédkeztek valódi rendőrök a Tűzvonalban megírásakor. Szerintem azon még egy laikus is röhög, ha meg én rendőrfejjel belenézek, inkább behúnyom a szemem! Rettenet! De én amúgy jókat szoktam nevetni egy-két filmen, amiben soha nem fogy ki a töltény a fegyberből, mondjuk ez az egyik legszembetűnőbb! De még sorolhatnám. Nem tudom kérdező ezzel mi a bajod! Attól, hogy észreveszek hibákat a filmeb,ég nem vagyok állszent!
2010. aug. 30. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
31%

Egyszer volt egy film, amiben kinyírni mentek a niggerek a kórházba egy illetőt, úgy rántotta csőre a pisztolyát a teljes tárral, hogy a szán hátúl maradt és mindezt lassítva vették fel persze. A moziban nyerítettem egy nagyot és senki sem értette hogy mi van velem.

Fizikai képtelenség számomra! Jó poén volt akkor bezzeg.

Ja! 8 évig hivatásos katona voltam.

A kérdőnek meg azt üzenem, hogy továbbra is csak nézze az NCIS-est. Szép kis álomvilág tudatlanoknak.

2010. aug. 31. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!