Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU hogyan jön ahhoz, hogy...

Az EU hogyan jön ahhoz, hogy idióta szabályozásokat hozzon, betiltsa pl. az ablakklímát, bizonyos gyógyszereket, stb.?

Figyelt kérdés

Amerikában, Kínában, Oroszországban pl. rengeteg ablakklímát adnak el, amazonon pl. 150 dollárért tudnak ilyesmit venni az emberek.

Nekem split klímám van, nincs melegem, viszont sajnálom, hogy itt nem lehet már ablakklímát kapni, amivel 50-60 ezerből megoldható lenne pl. egy panellakás, iroda, stb. klimatizálása, egy split klíma felszerelése pedig 250-300 ezer, fizethettem ki én is ezt a pénzt.

Persze biztos energiahatékonyabb valamivel, de az EU-ban olyan fontosak a szabadságjogok állítólag, miért nincs jogom ahhoz, hogy egy ablakklímával égessem az áramot, ha én veszem, és én fizetem a számlát?

Egyszerűen az idegesít, hogy egy ilyen kamu szervezet, mint az EU, így beleszólhat az emberek életébe.

2020. jún. 27. 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%

#10 nem tudom, nem ismerem, azt se tudom, hogy jön ide. Az is egy az adónkból, EU támogatásokból fenntartott valami?

Nagy úr, ja a fideszesekre különösen jellemző. Ki is sajátítják amit lehet, hogy magukévá tegyék.

2020. jún. 27. 18:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Lehet kapni, de nagyon kis számban, és nagyon magas áron, hogy ilyeneket ne érje meg felszerelni, csak ha már nincs más megoldás.

Ezek mind 130-270-250 eFt, ahol nincs ilyen szigorú szabályozás, 50-70 ezer körüli áron kaphatóak.

2020. jún. 27. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Vagyis akkor

1. nincs itt tiltva semmi

2. lehet beszerelni ablakklímát

3. lehet vásárolni is ablakklímát.

Egy dolog van, neked nem tetszik az ára.

Veszel ott ahol olcsóbb, hazahozod és beszereled. Ennyi.

2020. jún. 27. 20:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö! Mindenben ilyen kamus vagy?
2020. jún. 27. 22:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Költözz Kínába akkor, ott rengeteg szabadságjogod lesz.
2020. jún. 27. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!