Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha leköpök egy politikust...

Ha leköpök egy politikust (mszp, fidesz) akkor megbüntetnek?

Figyelt kérdés
még nem töltöttem be a 18-at ezért nem szavazhattam de áprilisban nagyon sok nem jobbikos plakátot letéptem öszzeirtam de ez nem eléd le akarom köpni az itteni képviselőket kaphatok ezért büntetést? és ha csak beszólnék?
2010. aug. 1. 18:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én is leköpném a politikusokat. 9mm-s pisztollyal köpdösném őket, vagy amikor bent üléseznek a "bölcs honatyák" rájukrontani egy osztaggal és helyben agyonlőni őket géppuskákkal.
2010. aug. 4. 17:49
 22/28 anonim ***** válasza:
32%

Legyél politikus, próbáld ki, hogy milyen az amikor téged köpnek le és majd akkor gondolkodj, hogyan tudnád elintézni a köpködőket.

Addig is állj a tükör elé és köpd le magad, közben ellenőrízd, hogy milyen érzés.

A cselekmények körbejárnak!

2010. aug. 4. 20:27
 23/28 anonim ***** válasza:
Én bizony megbüntetnélek. De csak ha mellé köpnél.
2010. aug. 4. 23:01
 24/28 anonim ***** válasza:
Kérdező! Áll még a kérdés? ha igen akk menjünk vadászni!) ;)
2010. aug. 5. 18:34
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
ne legyél már ilyen szánalmas, vagy ne vállald, h jobbikos vagy. köpd le, de ne mint jobbikos, hanem mint 1 pártatlan ember, mert ezért olyan a párt megítélése nemzetközileg amilyen.
2010. aug. 5. 22:43
 26/28 anonim ***** válasza:
arra kérsz hogy ne vállaljam a véleményem? tudod mit mondok? kösd fel magad!
2010. aug. 5. 22:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Ok felkötöm magam-__-'

Te fogyatékos én arra gondoltam h NE jobbikos szimpatizánsként köpd le mert csk romlana a pát megítélése. elhiheted h én is 1 jó nagy vajas turhát küldenék a legtöbb mszp-s fideszes "politikusra"

2010. aug. 6. 13:58
 28/28 anonim ***** válasza:
ja ok, akkor bocsi :$ persze nem jobbikosként gondoltam...
2010. aug. 6. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!