Ha leköpök egy politikust (mszp, fidesz) akkor
megbüntetnek?
Figyelt kérdés
még nem töltöttem be a 18-at ezért nem szavazhattam de áprilisban nagyon sok nem jobbikos plakátot letéptem öszzeirtam de ez nem eléd le akarom köpni az itteni képviselőket kaphatok ezért büntetést? és ha csak beszólnék?
Ajánlok jobbat! Airsoft sniper! az tud fájni :D célozz a nyakára! :D
2010. aug. 1. 21:09
12/28 bp1985 válasza:
Már azzal bűncselekményt követtél el, te agyoniskolázott Jobbikos barom, hogy letéted a plakátot. Büszke lehetsz magadra, remélem anyád is az rád. Hogy lehetsz ekkora tuskó neveletlen állat? Össze vissza kéne téged verni a Jobbikos barmokkal 1ütt. F.szkalap.
2010. aug. 2. 16:18
13/28 bp1985 válasza:
Ja, és inkább én köpném le anyádat, hogy ekkora paraszt gyereket sikerült nevelnie, mint te.
2010. aug. 2. 16:18
14/28 anonim válasza:
"Már azzal bűncselekményt követtél el, te agyoniskolázott Jobbikos barom, hogy letéted a plakátot. Büszke lehetsz magadra, remélem anyád is az rád. Hogy lehetsz ekkora tuskó neveletlen állat? Össze vissza kéne téged verni a Jobbikos barmokkal 1ütt. F.szkalap."
És ezek után ő a barom? Ne viccelj már, legalább akkor neked lenne annyi eszed, hogy normálisan írsz..
Amúgy az a közel 1millió Jobbik szavazó tényleg mind egytől egyig hülye lenne?
Tipikus: mindenki hülye csak én vagyok helikopter. . .
2010. aug. 2. 16:46
15/28 bp1985 válasza:
Ilyen színvonallal rendelkezik, és hirdeti, az szerinted normális ember? Őszintén. Mert ez nem ember, hanem állat.
2010. aug. 2. 17:28
16/28 anonim válasza:
Lehet, hogy ő az. Nem ismerem.. ezek alapján, eltudom képzelni. De ott van az a rengeteg ember, ha így utálod őket akkor gondolom egyet sem ismersz közülük személyesen, akkor milyen jogon mondasz véleményt?
2010. aug. 2. 18:44
17/28 anonim válasza:
16:18 le akarod rendezni? szerintem nagyon megszopnád..
2010. aug. 2. 19:12
18/28 A kérdező kommentje:
16:18van 1 rossz hirem az szdsz már megszünt.
am a itt cerván györgy a képviselő és pont leszar minket és ebben a városban(nagykátán)annyi cigó van mint állatés nem a dolgozós fajta sorra szülik a gyerekeket és a zsidesz igért füt fát de szart se csinált velük ugyan ugy adja nekik a pénzt van egyébként fél cigány haverom aki elitéli őket és a zsidesz olyan nagy jobboldali miért nem engedi ki a politikai foglyokat és miét nem engedélyezi a gárdát?és a média is ugyanúgy hazudik mint az mszp idejében én már nem számitok a zsidesztöl semmire!!!
2010. aug. 3. 10:58
19/28 anonim válasza:
Magánvádat indithat a köcsög ellned, hogy a kárát térítsd meg, Max az öltönye ára vagy a tisztittatása-
2010. aug. 4. 16:17
20/28 anonim válasza:
A plakátot úgy tépd le, hogy le ne bukj- Vigyázz magadra haversrác!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!