Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha leköpök egy politikust...

Ha leköpök egy politikust (mszp, fidesz) akkor megbüntetnek?

Figyelt kérdés
még nem töltöttem be a 18-at ezért nem szavazhattam de áprilisban nagyon sok nem jobbikos plakátot letéptem öszzeirtam de ez nem eléd le akarom köpni az itteni képviselőket kaphatok ezért büntetést? és ha csak beszólnék?
2010. aug. 1. 18:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Szólásszabadság van, bár lehet annak se örülnek a rendőrbácsik, a köpdösés meg khm... hogy is mondjam: kisebbségi szokás. (csak a kisebbségnek szabad büntetlenül köpködnie)
2010. aug. 1. 18:17
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Köpjél fel a levegőbe és álljál alá, kis kamugép :D
2010. aug. 1. 18:20
 3/28 A kérdező kommentje:
pont a kumugépeket szeretném leköpni
2010. aug. 1. 18:22
 4/28 anonim ***** válasza:
52%
Bírlak haver! :D köpd le őket helyettem is!
2010. aug. 1. 18:27
 5/28 anonim ***** válasza:
88%
Akiket le akarnál köpni, azok köztisztviselők vagy mik, értük többet kapsz, mint egy járókelő leköpéséért. Ha meg apádat köpnéd le, aki a helyi Fidesz-szervezet tagja, azért nem kapsz semmit, csak egy jókora apai verést.
2010. aug. 1. 18:32
 6/28 anonim ***** válasza:

Politikust??? Hát sajnálom, de akármennyire is rühelled őket, csak neked lenne abból bajod ha leköpnéd...:S hidd el, elintézné h megbüntessenek...=/ Azt pedig már csak neked kell eldöntened h megéri-e cserébe, ha láthatod egy mszp-s/zsideszes politikus arcát, amit a mutatványod vált ki belőle:D Bár ez tényleg eléggé cigányszokás....=/

Szóval sztm találj ki vmi mást:D

2010. aug. 1. 18:42
 7/28 anonim ***** válasza:
A politikus védett állatfaj, úgyhogy ne tedd, mert sittre vágnak.:D
2010. aug. 1. 19:07
 8/28 A kérdező kommentje:
lehet velük nem kellene kezdenem:S. de büszke szavazókkal má volt dolgom lekapartam a csávónak az itt az idő feliratot és az auchanba kiszedtem a magyar narancsot és be baxtam a pelenkák közé
2010. aug. 1. 19:13
 9/28 anonim ***** válasza:
Én Jobbikos vagyok. Nagyon rühellem az Mszp-t. De szerintem akkor is gyökér dolog olyat leszedni, megrongálni amit más csinált. (Nekem is szarul esett mikor a mi plakátunkat leszedték vagy leragaszották, pedig nem keveset dolgoztunk vele..
2010. aug. 1. 19:18
 10/28 anonim ***** válasza:
Fú, öcsi te egy igazi kemény forradalmár lehetsz, a William Wallace hozzád képest lófing. A korhatár meg pont a te féléd miatt van kitalálva, mert látszik, hogy 17 évesen még kicsi vagy a politikához.
2010. aug. 1. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!