Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fake-news megszűnhet Magyaro...

A Fake-news megszűnhet Magyarországon?

Figyelt kérdés

Hallom politikai oldalakon, hogy az indexnem megváltozik a finanszírozási rendszere. Már nem nyugatról fog kapni pénzt. Habár nem ismerem a szorit, de örülök, hogy megszűnik egy újabb soros finanszírozta fake-news gyár. Az index elfogultan, egyoldalúan fontos tényeket kihagyva másokat felnagyítva, kifordítva sajnos sokszor nemzetünk ellen foglalt állást. Nagyon sok fiatalt formált ált egy kisebbség nézete szerinti álomvilágra. Most ennek vége lehet?

Aki indexes, annak a miniszterelnökünk szavait ajánlom figyelmébe "Az index egy fake-news gyár" [link]

2020. jún. 25. 17:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
57%

"Mondjuk az ne zavarjon, hogy kellett pl. Hadházy-nak táblát mutatnia fel, mert az fidesz ilyen színvonalra züllesztette a parlamentet."

Nem Fidesz miatt primitív Hadházy és Kuhalmi-Bangóné páros sem a Fidesz miatt buta. Az nem lezüllesztés, hogy be akarják tartani és tartatni a házszabályt.

Az Index 20 éve is elfogult volt. Sosem volt korrekt.

2020. jún. 26. 02:47
 12/32 anonim ***** válasza:
37%

"Nem Fidesz miatt primitív Hadházy és Kuhalmi-Bangóné páros sem a Fidesz miatt buta."

Az nem primitívség, hogy a fidesz primitívségére felhívják a figyelmet. Ha annyira primitív lenne, akkor nem most lett volna először ilyen táblája Hadházy-nak.

Másrészt, ha olyan primitív lenne és ez még zavarta is volna a fideszt, akkor nem lett volna 2013-ig tag.

A fidesz gerinctelen lett, szaralakok vannak ott és ez lett az eredménye, hogy a parlamentünk csak mutatóba van és semmi érdemi nem történik ott.

" Az nem lezüllesztés, hogy be akarják tartani és tartatni a házszabályt."

Az nem házszabály, hogy pl. az ülésvezető korán haza akar menni, ezért kitalál okokat, hogy elvehesse az ellenzéktől a szót. Ilyet diktatúrákban sozktak csinálni.

"Az Index 20 éve is elfogult volt. Sosem volt korrekt."

Az nem korrektség, hogy olyat ír, ami neked tetszik. Az index az elmúlt 20 évben is teljesen független volt, és ennek megfelelően írták a cikkeket.

2020. jún. 26. 13:47
 13/32 anonim ***** válasza:
56%

"Ha annyira primitív lenne, akkor nem most lett volna először ilyen táblája Hadházy-nak."

Ezt csak azt bizonyítja, hogy vannak olyan primitív lények az országban, akinek erre van igényük. Te vagy rá az élő példa.

"Az nem házszabály, hogy pl. az ülésvezető korán haza akar menni, ezért kitalál okokat, hogy elvehesse az ellenzéktől a szót. Ilyet diktatúrákban sozktak csinálni."

Az egyetlen kitalált ok, amit te írsz, hogy korán haza akar menni. A többit a házszabály megfogalmazza.

"Az nem korrektség, hogy olyat ír, ami neked tetszik. Az index az elmúlt 20 évben is teljesen független volt, és ennek megfelelően írták a cikkeket."

Az Index a valóságtól volt mindig is független.

Nem azzal van bajom, hogy nem értek egyet bizonyos ott megfogalmazott véleményekkel. A probléma az, hogy objektívnak (függetlennek) akarja magát beállítani, de a számukra kellemetlen dolgokat meg sem említik. Az általam említett dolgok voltak az elmúlt 1 év legprimitívebb, legsuttyóbb megnyilvánulások a parlamentben. A legnagyobb gond, hogy még értelmiségnek is nevezik magukat.

20 éve is voltak ezen a szinten álló kollégáim. Ők voltak az értelmiség, mert csak Indexet olvastak és az SZDSZ-re szavaztak. Valójában a munkájuk értékelhetetlen volt, emberileg pedig nullák voltak.

2020. jún. 26. 14:08
 14/32 anonim ***** válasza:
21%

"Az egyetlen kitalált ok, amit te írsz, hogy korán haza akar menni. A többit a házszabály megfogalmazza"

Mármitn a házszabályban van, hogy önkényesen leszavazhatják egyszerre az ÖSSZES beadott javaslatot, amit az ellenzék tett? Nem.

Csak az elmúlt évből vagy 5-10 alkalmat lehet mondani. Nyilván nem fogom felsorolni, mert senkit nem érdekel.

Arról meg nem is beszélve, hogy jó, tegyük fel, hoyg csak 1 eset volt. Ha én egyszer szegem meg a törvényt, akkor az még okés? Nem. Egy alkalom sem okés.

Mintha óvodából jöttél volna...

"Az Index a valóságtól volt mindig is független."

A pártoktól volt mindig is független. Nem véletlenül nem igazán vesztenek helyreigazítási pereket.

Csak a példa kedvéért. Az index tavaly 1 esetet vesztett, míg az origo 21-et, pesti srácok 11-et, tv2 8-at.

"A probléma az, hogy objektívnak (függetlennek) akarja magát beállítani"

Mert az is.

Az elmúlt években is kdnp-s kézben volt a vezetés. Ha valakitől függnek, akkor az max a kormánypárt.

"számukra kellemetlen dolgokat meg sem említik"

A hazugságokat én se említeném meg. És általában csak ezek kellemetlenek.

"Az általam említett dolgok voltak az elmúlt 1 év legprimitívebb, legsuttyóbb megnyilvánulások a parlamentben"

Orbán minden második megszólalása suttyóbb.

Mellesleg csak Kásler überelte legalább 2-szer Hadházy-t a járvány időszaka alatt. Szóval eléggé elfogult vagy.

"A legnagyobb gond, hogy még értelmiségnek is nevezik magukat"

Mondjuk Hadházy az is. Az mszp egy része meg nem, de ott is vannak még értelmes emberek.

"20 éve is voltak ezen a szinten álló kollégáim."

A kommented alapján te is ezen a szinten vagy, sőt, jóval alatta.

2020. jún. 27. 03:25
 15/32 anonim ***** válasza:
69%

#16!

Akinek Hadházy értelmiségnek számít, azzal nincs miről vitatkoznom.

2020. jún. 27. 13:03
 16/32 anonim ***** válasza:
30%

"Akinek Hadházy értelmiségnek számít, azzal nincs miről vitatkoznom."

Jah, végülis tök hülye az orvosi diplomájával. :D

Mellesleg eddig se vitatkoztál. A vitatkozáshoz érvek kellenek, te hazudoztál.

2020. jún. 28. 01:01
 17/32 anonim ***** válasza:
71%

Te hazudsz, mert eddig próbáltam vitatkozni, csak beláttam, hogy olyan emberrel felesleges, értelmetlen, aki annyira elfogult, hogy az Indexet függetlennek tartja, Hadházyt pedig értelmiséginek.

Egy pillanatig nem próbáltad valóban iagazolni az Index függetlenségét. Ehelyett hamis (gondolom az Indexről szerzett) számokat említesz. (2019 utolsó hónapjaban találtam 2 indexes helyreigazítást, a többi találtatot meg sem néztem, hogy ez alapján is egyértelműen téves vagy hazug az 1 esetes állításod.)

Ha valaki függetlennek nevezi magát, de valójában szélsőséges, akkor hazudik. Márpedig a az Index legalább annyit elhallgat, mint amennyit megír. Lásd az általam említett videot: Valahogy a nagy függetlenségben és objektívségben sikerült elfelejteniük éppen a legigénytelenebb parlamenti megnyilvánulásokat.

https://www.youtube.com/watch?v=yOSGbIYEZ48

2020. jún. 28. 01:33
 18/32 anonim ***** válasza:
50%

"2019 utolsó hónapjaban találtam 2 indexes helyreigazítás"

Az origot meg se tudom számolni hány pert vesztett el :DD

2020. jún. 28. 01:43
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

"annyira elfogult, hogy az Indexet függetlennek tartja"

Amit mivel is bizonyítottál? Semmivel.

Ellenben én hoztam hivatalos adatokat, amik pont az bizonyítják, hogy független. Ha annyira nem lenne független, akkor nem 1 pert vesztett volna tavaly.

"aki annyira elfogult [...] Hadházyt pedig értelmiséginek"

Amit megint mivel bizonyítottál? Semmivel. Annyit sikerült felböfögnöd, hogy felmutatott egy táblát, aminek gyakorlatilag semmi jelentősége, mivel káromkodni nem csak a parasztok szoktak, hanem az egy költői eszközként is működik, mint figyelem felhívás, de erről sem tudtál mit mondani, mert olyan okos vagy.

"Ehelyett hamis (gondolom az Indexről szerzett) számokat említesz"

Te kifejezetten sötét vagy...

A források, és mielőtt nagypofával belekötnél, hogy átlátszó, szóval biztos kamu. A cikkből linken keresztül elérhető a fővárosi törvényszék által küldött válasz, amit lepecsételtek és aláírtak.

[link]

[link]

"2019 utolsó hónapjaban találtam 2 indexes helyreigazítást, a többi találtatot meg sem néztem, hogy ez alapján is egyértelműen téves vagy hazug az 1 esetes állításod"

Akkor a fővárosi törvényszék is hazudik. Kérd számon rajtuk.

"Ha valaki függetlennek nevezi magát, de valójában szélsőséges, akkor hazudik"

Amire megint nem hoztál bizonyítékot.

Ha valaki bizonyítékok nélkül állít valamit - mint pl. te -, akkor hazudik. Te azt állítottad, hogy az index nem független, mivel ezt bizonyíték nélkül állítottad, ezért hazugság és következik, hogy az index függgetlen. :)

"Lásd az általam említett videot"

Mármint azt a videót, aminek semmi köze a parlamenthez? Igen, az nyilván jó példa.

De tegyük fel, hogy van. És? Egy zenekar által megénekelt szöveg ér valamit? Tucatjával tudok olyan számot mutatni, ami hülyeségekről szól. Ez megint nem érv, csak mellébeszélés.

"Valahogy a nagy függetlenségben és objektívségben sikerült elfelejteniük éppen a legigénytelenebb parlamenti megnyilvánulásokat."

Érdekes, én megtaláltam őket:

[link]

És ezenkívül mindegyiket, amelyiket a legigénytelenebb, legférgebb módon közöltek, megtaláltam.

Vagyis megint hazudsz.

Talán bizonyítékokat kellene hozni. Nem hazudozni. Én a fővárosi törvényszék által közölt hivatalos adatokra hivatkoztam. Te semmire.

Ha azt hiszed, hogy értelmiségi vagy, akkor nagyon tévedsz, mert még fele olyan értelmes se vagy, mint Hadházy.

2020. jún. 28. 03:30
 20/32 anonim ***** válasza:

""annyira elfogult, hogy az Indexet függetlennek tartja"

Amit mivel is bizonyítottál? Semmivel."

Ezt te bizonyítod az összes hozzászólásoddal.

""aki annyira elfogult [...] Hadházyt pedig értelmiséginek"

Amit megint mivel bizonyítottál? Semmivel. Annyit sikerült felböfögnöd, hogy felmutatott egy táblát, aminek gyakorlatilag semmi jelentősége..."

Tehát ami bizonyíték, az nem bizonyíték.

Nem egyszer mutogatott táblákat. Csak egyszer a trágár tartalom, másszor maga a mutogatás volt ovis szintű.

Íme a baloldal kultúrharcosa: [link]

Ne akard Nagy László szintére emelni Hadházyt! A "káromkodásból katedrálist" nem úgy értette, hogy egy kocsmai suttyó szintjén fog írni, nem is tette ezt. Ha olvastad voltna a verseit, akkor tudnád, hogy ez miről szólt. Mellesleg máig hatása van a hazai költészetre. Na, Hadházynak semmire nincs hatása, főleg a költészetre nincs.

""Ehelyett hamis (gondolom az Indexről szerzett) számokat említesz"

Te kifejezetten sötét vagy..."

Ezek után beteszel ide egy linket a 2019 elejéről, egyet pedig 2020-ból. Ezzel akarod cáfolni a 2019-re vonatkozó adatokat.

Nem a fővárosi törvényszék hazudik, hanem te. Ugyanúgy teszel, mint az Index. Teljesen irreveláns dolgokat írsz és közben büszkén vered a melled, hogy igazad van. Ja, a kérdés nem erre vonatkozott. Az egyetlen egy 2019-es elvesztett sajtópert nem cáfolja az, hogy mennyi papírrepülőt hajtogattak a szerkesztőségben, még akkor sem, ha abban kivételesen tényleg nem hazudtak.

""Ha valaki függetlennek nevezi magát, de valójában szélsőséges, akkor hazudik"

Amire megint nem hoztál bizonyítékot."

Melyikre nem hoztam? Abban egyetértünk, hogy függetlennek nevezi ill hazudja magát.

Az eddig felhozott példámra csak annyit tudtál reagálni, hogy a bakloldalon a "lóf@szos"-os tábla a magaskultúra csúcsa és házszabály sértó tapló hozzáállás költői eszköz. Ha mindent relativizálsz, akkor csak azt fejelezed ki, hogy nincs értékrended. Bár ezt tudjuk a baloldalról, ez nem újdonság.

(A "lóf@szos" eredeti formájában fennakadt az oldal trágárságszűrőjén.)

""Lásd az általam említett videot"

Mármint azt a videót, aminek semmi köze a parlamenthez? Igen, az nyilván jó példa."

Mndketten tudjuk, hogy nem erről beszélek. Csak belakapaszkodsz, hogy ne kelljen érdemben válaszolnod. A kérdésemet a video előtt tettem fel, múlt időt használva a videora. Tehát vagy alapszinten nem érted ezt a nyelvet, vagy nyilvánvalóan már a visszakérdezéseddel is hazudsz, mert tudod, hogy mire vonatkozott a kérdésem, csak mellébeszélsz.

"De tegyük fel, hogy van. És? Egy zenekar által megénekelt szöveg ér valamit? Tucatjával tudok olyan számot mutatni, ami hülyeségekről szól. Ez megint nem érv, csak mellébeszélés."

Újabb bizonyíték, hogy aki Hadházyt tartja a kultúra lovagjának, az nem képes megérteni egy "shake your ass"-nél bonyolultabb dalszöveget.

A másik variáció, hogy érted, de nem tudsz mit kezdeni a benned keletkezett kognitív disszonanciával. (De 90%-t teszek arra, hogy nem értetted meg.)

Összegezzük: Eddig egyetlen kijelentésedet sem sikerült érvekkel, tényekkel alátámasztanod. Jellemzően mellébeszélsz és érvek helyett megismétled a véleményedet, ezért végül előhúzos a jolly jokert, engem nevezel hazugnak.

Értelmes embert ezzel nem fogsz tudni meggyőzni, de gyanítom, hogy nem is tartoznak a célközönségedbe.

2020. jún. 28. 11:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!