Orbán Viktor királyának koronázták?
Figyelt kérdés
Azt halotam Orbán Viktort Magyarország királyává kórornázták! Titokban a Pápa áldásával.2020. jún. 25. 14:30
1/14 anonim válasza:
Igen ő a király
Budai Gyula a főinkvizítor
Németh Szilárd a főszakács
Kósa Lajos az udvari bolond
Semjén Zsolt meg a fővadász lett
2/14 anonim válasza:
halotam
kórornázták
A többit nem is sorolom.
Inkább olvass. De ne bulvárt.
3/14 anonim válasza:
És ki a királya Orbán Viktornak??😂😂
4/14 anonim válasza:
Kérdező!
Attól mert Orbán király, vagyis nagyon jól végzi a munkáját, még nem lett valóban király, senki nem koronázza meg.
Ha még nem szóltak róla, most mondom neked, ebben az országban nincs és nem is lehet királyt koronázni, parlamentáris demokrácia van nem alkotmányos királyság.
5/14 anonim válasza:
Persze, titokban este próbálgatta is a koronát!
6/14 anonim válasza:
Dehogy titokban! Én az RTL-en néztem anyámmal a koronázást élőben, Csiszár Jenő narrálta az egészet és Ákos énekelt közben. Komolyan nem láttad? A Való Világ előtt adták.
7/14 anonim válasza:
Igen.
Nem félünk és nem fázunk,
Orbán Viktor a királyunk! 🧡
8/14 anonim válasza:
BREAKING: Orbán koronát kapott!
9/14 anonim válasza:
Igen és kalodába zárják azt, aki nem tanul meg helyesen írni.
10/14 anonim válasza:
Én is kaptam koronát az egyik fogamra, de nem kellett hozzá a Pápa áldása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!