Nem kéne inkább egy ilyen Orbánnak, ezzel játsszon?
"A teraszról belát a stadionba?"
Írtam én olyat, hogy belát? Azt írtam "azt nézi". Néha ezért fárasztó a birkákkal beszélni ... ;)
Akkor leírom ide is, hogy miért kell Orbánnak ennyi új stadion.
A stadionokról tudni kell, hogy azoknak is vannak besorolási osztályai, meg van szabva melyik kategóriásba milyen meccseket lehet játszani. Nem mindegyikbe lehet például EL, BL-t, EB-t, stbt játszani. Az UEFA elég komolyan leszabályozta.
Viktorról meg tudni évek óta, hogy ő mindenáron EB-t akar rendezni önállóan, ehhez viszont sok felső kategóriás stadion kell, hogy egyáltalán beadhassa a pályázatot. Azt őt nem érdekli, hogy mibe kerül, csak EB legyen.
Ez az elsődleges oka, hogy ennyi stadiont épített mindenhova. A másodlagos meg az ugye, hogy nem kevés pénzt lehet lenyúlni belőlük. Deutsch Tomit is azért utálják sokan a stadion építős berkeken belül, mert nem volt hajlandó több lelátót építtetni, így kevesebb pénzt lehetett lenyúlni.
Az meg fárasztó, hogy megint csak foci stadionozunk, miközben Kézilabdánál dettó ugyanolyan pénz lenyúlások mennek, mint a fociban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!