Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék hogyan lehet...

Az ellenzék hogyan lehet ennyire béna?

Figyelt kérdés
Az ország rettenetesen korrupt. Hazudnak nekünk a Fideszesek. Sorosoznak ami kamu. Brüsszeleznek ami kamu. Mi a fenétől ők a legnépszerűbbek? Ettől egy darab fa is jobb lenne. Akkor miért nem ellenzéki pártok a legnépszerűbbek? Fejtsétek ki nekem mert nem értem!

2020. jún. 24. 19:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem ebben a támogatós rendszerben csak az nem tetszik, hogy egy gyereket legalább 18 éves koráig el kell tartani, a kormány mandátuma meg csak 4 évre szól. Mi van ha a következő kormány másként gondolja a családtámogatást ? Vagy akár a fidesz gondolja meg magát és irányt vált. Volt már ilyen. Aztán otthagyják a szarban a családokat.

Megnyugtatóbb lenne, ha mondjuk a bérem megközelítené az osztrák bérszívonalat és mindenféle támogatás nélkül nyugodt szívvel vállalhatnák 3 gyereket és tudnám hogy a saját keresetemből tisztességgel fel tudom nevelni őket.

Csakhogy ehhez a kormánynak a magyar emberek oldalára kellene állni nem a multik kénye kedve szerint hozni a törvényeket.

2020. jún. 26. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!