Az ellenzék hogyan lehet ennyire béna?
Neharagudj, de miket vezetnek elő? 😆
A fidesznek van egy brilliáns propaganda gépezete amely művészi szintre emelte az agymosást. Ha akarják akkor szeptemberre az ország egy része meg lesz győződve róla, hogy a Duna Budapesttől Bécs irányába folyik. Ezzel a szavazóbázissal ma simán lehet választást nyerni.
A másik oldalon pedig Gyurcsány biztosítja azt a megosztottságot, hogy még véletlenül se alakuljon ki kormányváltásra képes egység.
Mondjuk ehhez először egy hiteles vezetőre lenne szükség.
Soros nem kamu, nagyon sok igazság van benne amire felhívta a Fidesz a figyelmet! Ennek nézz utána, nemhiába támadják több Országban Sorost, most Amerikába is kibukott hogy rengeteg mindet próbál befolyásolni.
Az hogy az ellenzék miért ilyen gyenge, az a szavazóbázisa miatt van.
Kitartanak Gyurcsány mellett és őket támogatják. Ha azt mondaná az ellenzéki szavazó, hogy nem Gyurcsánnyal akarom levátani a Fideszt, hanem valami mással akkor egész egyszerűen nem kellene nekik támogatni azokat a pártokat. Támogatás nélkül ők elvesznének és létrejönne egy átalakulás ellenzéki oldalon. Már az is előrelépés lenne, ha a Mi Hazánk pártot támogatnák Gyurcsány ellenében, így már lenne előremozdulás. Azok akik képesek a Gyurcsány féle moslék pártra szavazni, azok valójában nem az Ország előrehaladását szeretnék, csak olyan mértékű bennük a Fidesz gyűlölet hogy csak azt nézik hogy valahogy leváltsák a Fideszt. Ők is tudják, hogy utána sokkal rosszabb lesz a gazdaság és nagyon sokat fogunk visszalépni mindenféle szempontból, de az nem számít ezeknek az embereknek, mert elérték azt a célt hogy leváltsák a Fideszt.
Szerintem ez NAGYON kártékony és veszélyes gondolkodás az Ország sorsára nézve.
16 vagyok, vagyis Laci.
17, szerintem nem baj hogy betelepítenek ide valamennyi menekültet. Meg van határozva hogy mennyi a normális, és ha papírokkal rendelkező, dolgozni akaró emberről van szó, akkor miért ne? Nekem például semmi bajom nincsen a kínaiakkal, jópofa, kedves emberek. Be tudnak illeszkedni, alázatosak.
De van olyan migráns is akik nem akarnak beleilleszkedni, erőszakosak és csak élősködni jönnek Európába.
Amúgy meg minden párt próbálja elnyerni a szavazók bizalmát, ki mekkora sikerrel.
18, csak közben teleplakátolják az országot azzal, hogy ne jöjjenek bevándorlók, stb. Közben azért betelepíti őket. Az EU is menekülteket akar betelepíteni. A magyarság aránya a népességen belül gyorsan csökken, szavakban ezt sem támogatják... Bár mondanak mindent, mindenkinek mást.
A bizalom egy dolog, de amit a szavazók általában akarnak, az nem az érdekük. Ha rajtuk múlna, pár hónapon belül államcsőd lenne. A vezetők által pedig befolyásolható az akaratuk. Egy felelős politikus az ország érdekében cselekszik, nem aszerint, hogy mit akarnak épp a választók.
Szerintem a családtámogatás programjuk messze a legjobb, egyik párt sem támogatta ennyire a gyerekvállalást. Sajnos a mai felfogással nem lehet mit kezdeni, hogy jellemzően későn vállalnak gyereket a fiatalok és arra hivatkoznak hogy nem megfelelőek a körülmények? Erre csak azt tudom válaszolni, hogy mégis mikor voltak jobb körülmények? Inkább úgy mondanám hogy soha nem voltak ennyire jók a körülmények a gyermekvállaláshoz, és még ez se elég. Valljuk be, az magyarok nagy többsége önző, nem szeretné feladni a kényelmét így kitolódik a gyermekvállalás, és gyakran csak 1 vagy 2 gyerek lesz. Hiába a nagyobb támogatás a 3. gyerekre, nagyon sokan nem vállaknak többet, pedig csak úgy lenne növekedés. Éppen a napokban néztem a statisztikát, hogy bezzeg a négerek nem siránkoznak hogy nincsenek körülmények meg nehéz 3 gyereket nevelni, robbanás szerűen szaporodnak, nem kell hozzá sok idő hogy teljesen kiszorítsák a fehér embert, vagyis minket is. Ez már nem párt kérdés, mert egyik párt se lenne képes rendet rakni a mai generáció gondolkodásába.
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!