Akik Orbán ellen szavaznak azok Gyurcsányra szavaznak?
Figyelt kérdés
Egyetlen ellenzéki erős alternatíva Gyurcsány Ferenc. A többi lassan azért versenyzik hogy bejut majd-e a parlamentbe. Bennem felvetődik a kérdés, hogyha egyesek azért szavaznak más pártokra hogy a Fideszt gyengítsék, akkor azok Gyurcsányra szavaznak? Ugyanis ha az a legerősebb ellenzéki alternatíva, de a Fideszt más pártokra leadott szavazatokal gyengítik, azzal nem a sok minipárt lesz erősebb hanem a DK mivel a kormány gyengül. Én értem hogy egyesek változást akarnak, viszont ha Gyurcsány lesz nem lesz sok változás, sőt a jelenleginél még rosszabb lesz a 2010-előtti kormányok mintájára ami még most is viszonyítási alap.2020. jún. 24. 16:00
11/15 anonim válasza:
A fideszesnél nagyobb ökröt még nem hordott a hátán a Föld!
12/15 anonim válasza:
Én ugyanúgy nem szavaznék Gyurcsányra, ahogy Orbánra sem.
13/15 anonim válasza:
Nagyjából igen.pár perc telt el a kiírás óta és máris megjelentek a "fideszes ökör" szavak.Már némi változás történt,mert eddig agymosott fideszes birka volt a menő.A bal- liberális oldal egyre frusztráltabb...
14/15 anonim válasza:
"...máris megjelentek a "fideszes ökör" szavak.....mert eddig agymosott fideszes birka volt a menő."
Ha tudsz pontosabb definíciót, oszd meg az itt lévőkkel! :)
15/15 anonim válasza:
Orbán és Gyurcsány mindkettő rendkívül káros a magyar társadalomra. Más hatalom kéne ide nem ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!