Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz már tüntetés Orbán...

Mikor lesz már tüntetés Orbán ellen?

Figyelt kérdés
Hiányoznak a 11 fős gigatüntik.

2020. jún. 20. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Múltkor az online tünci se volt Nagy siker, pedig a fotelharcosok, kommentelni nagyon szeretnek. 😀
2020. jún. 20. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

hiába ki nem állom Orbánt, sajnos ezt is okosan csinálja, mert akik veszélyt jelentenek rá nézve, azokat lekenyerezte:

lásd a szélsőjobbos tüntetők: ők szeretik Orbánt nem tüntetnének ellene, mivel nekik elég annyi is ha Orbán migránsozik, Sorosozik néha a rádióban.

A cigányok: Ők is szeretik Orbánt, bálványuknak tekintik, soha nem lázadnának ellene, mert Orbánnak hála a cigány maffia virágzik.

Lássuk be, Akik leginkább utálják Orbánt, az a baloldali értelmiség, de ők nem olyan fajták, hogy komolyabb tüntetéseket levezényeljenek, annál sokkal nyámnyilábbak.

2020. jún. 20. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Én benne vagyok bármikor!
2020. jún. 20. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
A baloldali értelmiség egy nem létező fogalom.
2020. jún. 20. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
Engem az érdekelne, hogy mit tud az ellenzék jobban csinálni mint a Fidesz? Mert becsületességből biztos nem jobbak :)
2020. jún. 20. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

A fidesznél szinte bárki bármit jobban és becsületesebben tudna csinálni - de ez nem érdem.

Az ellenzéknek saját mércéit kellene felállítania, nem a trágyadombhoz mérni magát! Az, hogy a fidesznél jobb valaki, édeskevés, mivel a fidesz a legalja!

2020. jún. 21. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Először azt lenne jó eldönteni, hogy mit akarunk. Nekem mindenesetre nagy felismerés volt Lányi András 2020.04.03-án publikált cikke, "Történelmünk legveszedelmesebb pillanatait éljük" címmel, nagyon sok hasznos gondolattal. A terjedelme 16 oldal, nem egy férc mű, elgondolkodtató meglátásokkal. A fogadtatásáról is van elképzelésem, egy Soros pénzén tengődő liberál-bolsevik, de ha valaki veszi a fáradtságot és elolvassa, Ő is megszeretné osztani másokkal.
2020. jún. 21. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!