Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az XX kromoszómát magyarul...

Az XX kromoszómát magyarul nőnek hívják és az XY kromoszómát férfinak? Liberálisoknak ezzel mi a baja?

Figyelt kérdés

2020. jún. 22. 20:33
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
56%
A biológiai nemek létezését aki tagadja az egy ostoba, nem liberális . Én és még nagyon sokan liberálisnak valljuk magunkat, és ellene vagyok a transgender divatnak, nagyon súlyos probléma ez, főleg Amerikában, ahol egyes államokban már 8!!! Év a határ a "hormonterapia" megkezdésére, sőt már pedzegetik, hogy nem kéne annyi hormon ha 4!!!! Évesen kasztralni lehetne a fiugyereket, akit az elmebeteg szülei lánynak látnak. Én úgy gondolom élni, és élni hagyni: felnőttként (22 éves korig kitolnám a korhatárt MINDENHOL) mindenki úgy műtteti meg teszi tönkre magát , ahogy akarja. Engem nem zavar, egy életünk van, joga van így élni aki így szeretne. De egy férfiból sosem lesz nő, és fordítva. Járhatsz bármilyen ruhában, levághathatod a farkad, de biológiailag 2 db nem létezik, ami konstans, állandó, születéstől a halálig. Hidd el a szélsőbaloldal nagyon kicsi rétege támogatja ezeket az elmebeteg dolgokat, hogy bármennyi nem létezik, meg aminek vallod magad, az vagy. Maguk a melegek és transzok nagy része is őrültségnek tartja ezt .Az a baj, hogy már offenzív,vagy transzfóbiás, gyűlölködő ha valaki kimondja vagy leírja a tényeket, nevetséges világot élünk .
2020. jún. 22. 21:44
 12/51 anonim ***** válasza:
60%
ratatatatata az én társadalmi nemem az apacs helikopter, rotorjaim így mennek brrrr
2020. jún. 22. 21:53
 13/51 anonim ***** válasza:
55%
Ezek a genderizék ilyenek.
2020. jún. 22. 22:00
 14/51 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes, hogy a keresztény-konzervatívok folyamatosan a biológiával meg tudománnyal jönnek mikor a nemiségről meg szexualitásról van szó miközben elhisznek olyan butaságokat, hogy Jézus a vízen járt meg Mária szűzen fogant stb. Az a baj a vallással, hogy állandóan ellentmondásokba ütközik.
2020. jún. 22. 22:07
 15/51 anonim ***** válasza:
12%

9

Akkor biztos azt nézik, hogy petefészke vagy heréje van-e.

Különben meg:

Nem értem, hogy miért kell angol nyelvű cikkeket csatolni. Főleg, amikor pl. az ENSZ esetében, hétszentség, hogy magyarul is megvan.

2020. jún. 22. 22:30
 16/51 anonim ***** válasza:
80%

Mivel itt is előkerült az Intersex vonal az XXY kromoszómával, bemásolnám egy korábbi, másik kérdéshez adott válaszomat (a tanulmányt keresse meg aki akarja, az én nevem nem Google)

"Az utóbbi időben (30 évben) egyre gyakoribb, miszerint kifejlődik egy teljesen normális pénisz, egy teljesen normális vagina, az egyik here leszáll és a sperma termékeny, a másik here pedig fent marad és petefészekké alakul, emellett a méh is kifejlődik a vezetékekkel, szalagokkal együtt.

Tulajdonképpen megjelenik teljesen működőképesen egy hímvessző, egy herével, illetve a női nemiszervek egy petefészekkel.

Tud mind megtermékenyíteni, mind megtermékenyülni és világra hozni. (saját magával viszont nem lehetséges)

Az IS személyek születési rátája (2000-ben 1,7%-os értéket kalkuláltak, de az új tanulmányok alapján ez kisebb, mióta a hermafroditákat külön tették) 0,98%.

A 90-es években körülbelül 1,33 milliárd gyermek született. Ez még az alacsonyabb, 0,98-as rátával is 130millió embert jelent.

Az IS újszülöttek felénél a szülők nem döntöttek már akkor sem a baba neméről előre. Ez 65milliót jelent.

2019-ben 20000 AIS (Absolute Intersexual - akinek nem döntöttek az egyik-vagy másik oldalra operálásáról) személyt vizsgáltak meg abból a 65millióból.

4933 kétirányú (nemzésre és szülésre alkalmas)

14146 egyirányú (vagy megtermékenyíteni, vagy szülni tud)

921 terméketlen

Ezt a vizsgálatot két másik ugyanezen tulajdonságokkal ('90-'99 között született AIS) rendelkező 20000-es csoporton is elvégezték. Az eredmény majdnem azonos lett, mindhárom kategóriában +-80 a maximális eltérés.

A vizsgálatok alapján a mai 65millió huszonéves AIS-ből 16millió kétirányú, 46millió egyirányú, és 3millió terméketlen.

Annyira azért nem ritka..."

2020. jún. 22. 22:43
 17/51 anonim ***** válasza:
73%

"Az IS személyek születési rátája (2000-ben 1,7%-os értéket kalkuláltak, de az új tanulmányok alapján ez kisebb, mióta a hermafroditákat külön tették) 0,98%.

A 90-es években körülbelül 1,33 milliárd gyermek született. Ez még az alacsonyabb, 0,98-as rátával is 130millió embert jelent."

Ezt nem csak a zseniális matematikai képességeid miatt másoltam ide, hanem mert az összes további fejtegetésed arról, hogy mennyire gyakori ez a mutáció, ebből a számból indul ki :D

2020. jún. 22. 22:56
 18/51 anonim ***** válasza:
72%

#15: azért a mai világban illik érteni angolul,de ha nem,akkor a google fordító is egész érthetően fordít

#17: nem is ez a lényeg, szerintem is ritka, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy léteznek olyanok, akiknél ez biológiailag nem egyértelmű kérdés

2020. jún. 22. 23:05
 19/51 anonim ***** válasza:
82%

#17:

Látom, elírtam. (bár így már értem miért volt fura a másik kérdésnél is)

Tedd oda a tizedest. 13,0millió , 6,5millió , 1,6millió , 4,6millió , 3millió.

Azonban ez akkor sem változtat az arányokon. Az AIS emberek 23,08%-a, tehát majdnem negyede mindkét irányban nemzőképes.

És ez csak a '90-'99 között születettekre vonatkozik, az AIS születések száma pedig növekvő.

#16 voltam

2020. jún. 22. 23:19
 20/51 anonim ***** válasza:
11%

Miért "illene" angolul tudni?

Szerintem meg illik a többieket megtisztelni azzal, hogy az anyanyelvükön írsz nekik, és nem idegen nyelven.

2020. jún. 22. 23:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!