A baloldal tulajdonképpen mivel adott többet mint a
Fidesz?
Figyelt kérdés
Pártatlan vagyok de akkoriban nem csak a jövedéki adó emelkedés volt hanem villanyar gázár stb emelés és nyakra főre lett felfelé véve a hitel, a Ferihegy ára sehol nincs és a Paks miatt pont ők mutogatnak.
A lánchíd esetében karácsony zaroltatott 10 milliárdot...
Jó, hát a Fidesz sem képviseli azt amit akkor ellenzékben, nagyjából mindennek az ellentét csinálja.
2020. jún. 21. 20:47
2/21 A kérdező kommentje:
Hát nem ezzel egyet értek
2020. jún. 21. 20:48
3/21 anonim válasza:
Kilőtt szemekből meg adókból többet adott a baloldal.
2020. jún. 21. 20:52
4/21 qkker1 válasza:
Kevesebbet, és kevésbé látványosan loptak.
2020. jún. 21. 21:16
5/21 anonim válasza:
Mindenki örülne, ha nem lenne már MSZ(M)P és DK a parlamentben. Nem itt tartana a magyar politika, ha 2002-2010 között nem teszik tönkre az országot és 2010-2020 között nem teszik tönkre az ellenzéket.
2020. jún. 21. 21:18
6/21 anonim válasza:
Jelenlegi kormány szintén a közüzemi díjak emelkedésével kezdte a ciklusát. Ráadásul bevezették az 1200m3 feletti fogyasztásra vonatkozó magasabb fizetési kategóriát.
Kedvezőtlenebb kamatozású hitelekről nem is szólva
2020. jún. 21. 21:25
7/21 anonim válasza:
Pártatlan vagyok, kezdi a kis latol, aztán felmondja a fideszes agyhalottak kézikönyvének első fejezetét.
Demokrácia volt morzsikám, szabadon versengő pártokkal. A szegények is kaptak valamit. A gazdaság bővült. A kisember is vállalkozhatott. A sajtó szabad volt.
Nem elég?
2020. jún. 21. 21:30
8/21 anonim válasza:
Orbán törpe legalább mindent ellopott, és a sok köcsögöt is megvezette, hogy jajdejó. Szóval hurrá:D
2020. jún. 21. 21:32
9/21 anonim válasza:
"Kedvezőtlenebb kamatozású hitelekről"
Hogy mi?
2020. jún. 21. 21:33
10/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se Fideszes se baloldali egy olyan párt volt amellyel szimpatizaltam, de mióta a vezerember kilepett egy sincs.... Nekem vona Gábor lenne az akivel szimpstizalnek... De a sok rossz után azt sem kellene elfelejteni h az MSZP SZDSZ miket művelt.... Nem kell védeni azokat sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!