Eddig ki/kik okozták a legnagyobb kárt Magyarországnak, Magyarságnak az alábiak közül?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 21:54
31/54 A kérdező kommentje:
Erre vannak a Deák és liberális politikusok opció, ugyanis Deák egy vesztes hatalomhoz kötötte az országot mint egy egyenlő felet így tudtak jól kiszúrni velünk az antant hatalmak. A liberálisok pedig a hűdenagy toleráns, nem beolvasztó kissebbségpolitikájukkal végleg megásták Magyarország sírját.
2020. jún. 26. 10:21
32/54 anonim válasza:
48-asaink, sőt Széchenyi is liberális szelleműek, őket valahogy mégsem divat előszedni..
33/54 A kérdező kommentje:
Ahogy az opcióban benne van én leginkább a kiegyezés utániakra gondoltam.
2020. jún. 26. 10:25
34/54 anonim válasza:
A kiegyezés utániak csak a 48-asok elgondolásait vitték tovább, így ismét oda jutunk, ahol a part szakad :)
35/54 A kérdező kommentje:
Hát akkor legyen minden esetre rossz felül közelítették meg a problémát.
2020. jún. 26. 10:46
36/54 anonim válasza:
Kérdező ne keverd a klasszikus liberálisokat a neoliberálisokkal/
balliberálisokkal. Deákékon számonkérni a tolerancia hiányát elég butaság, ugyanis náluk ez még nem volt a liberalizmus része.
37/54 A kérdező kommentje:
Hát ha én hazudok akkor a történelem tankönyv is, mert abban ha nem szó szerint de ez volt benne. Eötvös József Kisebbség politikája például olyan volt mint Neville Chamberlain Politikája Náci Németországgal.
2020. jún. 26. 18:19
38/54 anonim válasza:
37. Nem azt mondom, hogy hazudsz, hanem azt, hogy nem mai mércével kell megítélni az akkori politikusokat.
39/54 anonim válasza:
Mellesleg te ki(k)re szavaznál?
40/54 A kérdező kommentje:
Mellesleg senkire de már Ausztriában vagyok. Mi a baj a megítélésél?
2020. jún. 26. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!