Szerintetek Szabó Tímeát mennyire kellett borogatni, amikor kiderült, hogy Németh Athina beteges hazudozó, drogos, csaló-szélhámos és jogerősen elítélték sikkasztásért és kuruzslásért?
Szabó Tímeát pont annyira rengette meg, mint bármelyik korábbi hazugsága - semennyire.
Egyáltalán, tudnál tőle valami olyan jelentős dolgot mondani, ahol nem égette még le magát hasonló módon?
#13 Azért elég nagy a különbség aközött, hogy valakit átver egy szélhámos és meghallgatja az illetőt, esetleg el is hiszi amit mond, de nem történik semmi, mert megteremtik ugyan a lehetőségét annak hogy pénzt ADJON az önkormányzatnak, de mivel pénz nincs, ugyebár adni sincsen semmit, majd mindezt valaki más teszi nyilvánossá - meg aközött hogy valaki vádaskodásra akar felhasználni egy olyan nyilatkozatot, amiről könnyen kideríthető lett volna hogy hazugság, és ő maga készít belőle videót a nyilvánosság számára, amivel beég.
Kósa senkit nem rágalmazott meg, senkinek nem okozott kárt. Korózs ellenben igen.
ma 08:03
Van igazság abban, amit írsz, csak egyrészt ez nem Kósán múlt, másrészt a kérdés nem Korózsról szól.
Szabó Tímea elhitt egy kamu történetet, ahogy Kósa is. Az én párhuzamom csupán ennyi volt.
Azonban Szabó Tímea nagy nyilvánosság előtt ezzel a történettel támadta be a kormányzatot. Éppen úgy rágalmazásra használta ellenőrzés nélkül, mint Korózs.
Kósát meg átverték. Velem is megtörtént már, soha nem hittem volna előtte hogy engem is át lehet verni. Utólag könnyű okosnak lenni, már én is tudom mikortól kellett volna észrevennem. Ami Kósával történt az nem okozott kárt senkinek, csak neki, azzal, hogy kiderült, át tudták verni egy ilyen mesével. Szabó Tímea viszont fegyvernek próbálta felhasználni. Ez a gond vele, nem az hogy egy csalónak sikerült átvernie. Az sajnos megtörténhet mindenkivel.
17/Andizsuzsi
Nem gondolom, hogy igazán azt hiszed a Szabó Tímeáról az ő múltbeli tevékenységei tükrében, hogy elhihette a mesét.
Ez még a Kórozsról sem hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!