Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a liberálisok nem rasszistá...

Ha a liberálisok nem rasszisták, miért költöznek olyan messze a roma többségű településektől, amilyen messze csak lehet?

Figyelt kérdés

1) Liberális körökben ha valaki beszél a cigányproblémáról, az kap egy rasszista bélyeget, mert nekik nem ér egy szót se a cigányság, és akkor már más se beszéljen róla.

2) Legnépszerűbb gondolataik a szociális segély, mert a cigányok "hátrányos helyzetűek" (így mondja a liberális azt, ha valakit retardált hülyének néz) és nekik emiatt pénzt kell adni, mert munkaképtelenek.

3) Liberalizmus jellemzően ott népszerű, ahol nincs cigányprobléma. Nehéz megállapítani, hogy mi az ok-okozat összefüggés ebben, de gyanítom az, hogy ők menekülnek a "hátrányos helyzetű" emberek elől és a gyerekeiket sem igazán engedik a közelükbe.

4) Nekik a cigánykérdésre a megoldás a segély mellett valami ócska felzárkóztató program, aminek még a világon a büdös életben soha sehol nem volt semmi eredménye.

5) Mindezek mellett nekik a cigánykérdés mégis kapóra szokott jönni, amikor az éhező gyerekekről és a szegénységről kell beszélni, mert ezek a legszegényebb részei az országnak. Mikor ők vannak kormányon (nem csak Magyarországra kell itt gondolni ám), akkor ugyanolyan marad a helyzet, de akkor nem téma az éhezés meg a mélyszegénység liberális körökben. Olyan ez, mint egy politikai eszköz nekik, a cigánykártya, amit elővesznek kampányra.

Én mindig azt érzem, mikor egy liberális szellemiségű ember beszél a cigányproblémáról, hogy lekezelő a cigányokkal, lenézi őket és témakerülő véleményt fogalmaz meg az egészről. Ha a cigány gyilkol, az nekik nem olyan nagy baj, mert a cigány az "hátrányos helyzetű", nem egy rendőr, aki George Floydot öli meg, kevesebb figyelmet és büntetést ér, mert hát "hátrányos helyzetű", ő annyira nem tehet arról, amit tett, mint egy fehér (és ez a gondolatmenet a legrasszistább mint közül, mintha egy majomról beszélnének, akit nem lehet elítélni a gyilkolásért, mert hát ő csak egy majom).

2020. jún. 16. 09:15
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
20%
29: Dehogynem! II. józsef is megpróbálta már - csúfos kudarcot vallott! Pedig elhalmozta őket pozitív diszkriminációval (persze akkor még nem így hívták), mégse sikerült neki, feladta...
2020. jún. 16. 14:11
 32/60 anonim ***** válasza:
62%

"A cigányságot egyszerűen soha senki nem akarta integrálni. Ez ilyen egyszerű."

Évszázadok alatt soha egyetlen országban sem akarta őket senki integrálni. Aha, persze.

2020. jún. 16. 14:18
 33/60 anonim ***** válasza:
20%

"A probléma csak annyi, hogy a témának köze nincs az ingatlanokhoz."

dehogynem, a kérdés az, hogy miért nem lakják tele a libsik ezeket a pazar alulértékelt területeket

és hát azért, mert rohadtul nem akarnak ilyen helyen lakni

2020. jún. 16. 14:19
 34/60 LazyJones ***** válasza:
82%
#34 Ehhez képest itt van egy lipsi, akinek semmi gondja nem volt azzal, hogy a nyolckerben éljen egy évtizedig...Úgy csinálsz, mintha mindenki könyökből rázna ki egy új lakást magának.
2020. jún. 16. 14:20
 35/60 anonim ***** válasza:
16%

statisztikailag nem kellene hogy számítson, és statisztikailag miért van az, hogy szívesebben lakik a XI. XIII vagy a II. kerületben egy libsi, mint a VIII vagy a X kerületben

mert közelebb van a munkahelye valahogy mindenkinek, értem

2020. jún. 16. 14:28
 36/60 LazyJones ***** válasza:
85%
Megnéznék én egy statisztikát arról, hogy a libsik hol élnek, kerületekre lebontva...
2020. jún. 16. 14:30
 37/60 anonim ***** válasza:
30%
ott ahol hagyományosan erősek a libsi pártok gondolom én
2020. jún. 16. 14:31
 38/60 anonim ***** válasza:
74%
Kérdezô te valami cigány faluban laksz?
2020. jún. 16. 14:39
 39/60 LazyJones ***** válasza:
73%

[link]

2009-2019ig volt fideszes polgármester. Erre azért nem mondanám, hogy vérjobbos kerület lenne.

2020. jún. 16. 14:43
 40/60 anonim ***** válasza:
66%

ma 14:28

Csípem ezeket a kisujjból kiszopott és rögtön dogmaként elkönyvelt "statisztikákat". :-D Én öt évig laktam a VIII.-ba, a Nagy Fuvaros utcába, semmi bajom nem volt vele, de mivel csak egy 26 nm-es garzon volt, vettem egy 60 nm-es lakást máshol. Semmi köze nem volt a költözésnek a cigányokhoz, egyszerűen a saját kényelmünk volt a szempont.

De ha a libsik elköltöznek onnan, akkor kik élnek ott? És azok nem költöznének el ha tehetnék?

Ezeket a libsizős kérdéseknek álcázott hőbörgéseket olyan IQ-fighterek írják ki, akiknek fogalmuk sincs a liberalizmusról, csak egyszerűen azt hallják a bayer-show meg közmédia szintű agymosodákban, hogy őket kell utálni, meg Sorost.

2020. jún. 16. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!