Mi a baj a Belgrád-Budapest vonallal? Miért van az, hogy aki tegnap még a környezetbarát vasútért hisztizett, annak ma a vasút a legnagyobb ellensége?
Figyelt kérdés
Kínának van ilyen törekvései, hogy minél hatékonyabban be legyenek kötve az országok hozzá, és emiatt kedvező feltételek mellett épít vasútat. Rengeteg ország lecsapott erre a lehetőségre, többek között Magyarország is.
Erre a libsik egyből ellenkeznek, nekik kell a vasút, de az, ami a Fidesz kormány alatt épül, az nem?
2020. jún. 16. 00:05
11/14 anonim válasza:
A Budapest-Kelebia vonal felújításának szükségességét szerintem senki nem vitatja. Ilyen szintű átépítésre, és főleg ennyiért semmi szükség nincs. A vonalon lényegében Kiskőrös és Kiskunhalas ami nagyobb település, ami 2 vágányos 160-as vasutat nem indokol. Ha valakinek a teherforgalom miatt erre szüksége van, az ne a magyar adófizetőkkel fizettesse ki.
12/14 anonim válasza:
A kérdező "rengeteg országot" említett, akik lecsaptak a lehetőségre. Mondana még példákat?
Mert én nem tudok olyanokról, akik kínai hitelből építtetnék meg azt, amire nincs nagyon szükség, viszont nem kicsit terheli meg a költségvetést és ezen keresztül minket.
13/14 anonim válasza:
#12#
Kenya: Mombasa-Nairobi vonal, Etiópia: Addis-Abbeba-Djibuti
14/14 anonim válasza:
13. Hát ezek nagyon nem európai országok és azt gondolom, ott más a politika és gazdaság is, mint nálunk. De azért köszönöm a példákat, hogy kik örülnek egy ilyen projektnek. Én maradnék itt, ahol élek és itt nem vagyok biztos abban, hogy erre nekünk szükségünk van. (max. egyes politikai köröknek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!