Megkapta már valaki a bérkiegészítést? Mert 10.-éig kellett volna megjönnie és már 12.-e van.
A főnököm pályázott a bérkiegészítésre és átjelentett 2 órás munkaviszonyba. A bért megkaptam a cégtől, de az államtól nem. Az ismeretségi körben többen is vannak hasonlóan. Van egy vállalkozó ismerősöm is, aki szintén hasonlóan van, azt mondta, hogy a szerződésben is az van, hogy 10.-éig kell utalni az államnak a pénzt, ha 5.-éig beküldi a dokumentumokat. Ő 2.-án küldte be, de ő sem kapott még egy fillért sem. Sőt, szerinte annyira nem is nagy üzlet, mert a cégnek az adót be kell fizetni a 30% után, az meg nem kis összeg, tehát annyira nem nagylelkű az állam.
De most már ki kellene fizetnem a csekkeket, meg hát élni is kellene valamiből, de amit kaptam a cégtől, az kevés rá, hiába dolgoztam.
Bezzeg reklámozni nagyon tudják, hogy ők milyen nagylelkűek voltak és mennyi támogatást adtak a koronavírus miatt. Csakhogy eddig semmit sem adtak, mert senki sem kapta meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!