Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tud sikeres lenni az a...

Hogy tud sikeres lenni az a primitív, alpári kommunikáció amit a Fidesz alkalmaz?

Figyelt kérdés
Néha kicsit úgy érzem, mintha a sötét középkor felé száguldanánk vissza, mármint ami a magyarok intelligenciáját illeti, de sajnos újra és újra tapasztalok olyan eseteket, amiktől eddig azt hittem, hogy ennél már nincs lejjebb, erre mindig bebizonyosodik, hogy mégis van.

2020. jún. 10. 15:39
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

"nehéz az átláthatósága" nagyon nehéz... a honlapjukon ott van egy rakás dokumentum, az állam jobban ellenőrzi őket, mint bármilyen más szervezetet, céget, vállalkozást az országban, de nagyon nehéz az átláthatósága.

A miniszterek vagyonosodásának átláthatósága bezzeg... Az egyik évről másikra megnövő lakások, a milliós baráti, családi kölcsönök, egy olyan ember irányítja az országot, aki párszázer forintot volt képes megtakarítani havi több mint egymilliós fizetéséből több, mint 10 év alatt, stb. De logikus, hogy a civil szervezetek átláthatósága "nehéz"...

2020. jún. 13. 23:03
 42/50 anonim ***** válasza:
A kérdésre: úgy, hogy nincs alternatíva. Vagy lehet, hogy lenne, csak ekkora darázsfészekbe már nem nyúlna inkább senki.
2020. jún. 13. 23:08
 43/50 anonim ***** válasza:

na akkor kérlek mond el nekem, hogy Media Legal Defence Initiativenek ugyan honnan van 40 millája arra, hogy egy ilyen soros zseb szervezetet képviseljen egy ilyen távoli balkáni országban

kitől kapja? miből működnek? merthogy a honlapjukon nincs fent

2020. jún. 13. 23:08
 44/50 anonim ***** válasza:

Aha, szóval minden cég, szervezet, magánszemély, amelyik nem közli, hogy miből támogat egy szervezetet, amögött is soros van. Lassan azt lesz az egyszerűbb felsorolni, hogy ki/mi mögött nincs soros a fideszesek szerint :)

Nem is lehet már felsorolni: soros áll az EU, az ellenzék, az ellenzéket támogatók, a nem fideszes média, a migránsok, minden civil szervezet, az összes civil szervezetet támogató cég, szervezet, magánszemély mögött - és természetesen ne feljtsük, hogy a fidesz mögött is, hiszen milliókat adott a pártnak, a miniszterelnök és sok minisztere az ő támogatásával tanult, szerezte meg azt a diplomát, amit ma már értéktelennek mondanak.

Kihagytam valamit?

Na, további jó rettegést mindenkitől. Biztos öröm így élni, hogy az egyetlen biztos pont az életedben a fidesz és mindenki más ellenség.

2020. jún. 13. 23:43
 45/50 anonim ***** válasza:

már megint ordítva visítva püfölöd a "minden cég minden szervezet minden magánszemély" című szalmabáb nótát :DD

egy konkrét példát hoztam fel, és lám-lám beégtél

2020. jún. 13. 23:45
 46/50 anonim ***** válasza:
Te állítasz valamit mindenféle alap, bizonyíték nélkül és én cáfoljam? Egyébként is hülye vagyok, hogy egy általános iskolásnak próbálok érvelni. ("beégtél"-t kb. ők használják)
2020. jún. 14. 08:28
 47/50 anonim ***** válasza:
az alap : senki sem olyan hülye hogy beleöntsön egy lobbiszervezetbe tízmilliókat úgy, hogy abból nincs semmi haszna
2020. jún. 14. 10:23
 48/50 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy meglep, de van rengeteg ember és cég, aki annak ellenére adományoz embereknek és szervezeteknek, hogy egy fillér haszna sincs belőle. Én tökéletesen megértem, hogy ez neked hihetetlen.
2020. jún. 14. 16:59
 49/50 anonim ***** válasza:
jaja, a poltikai lobbi az tipikusan ilyen
2020. jún. 14. 17:59
 50/50 karacsonyi krampusz ***** válasza:
26%

Szerintem egyáltalán nem primitív és alpári a kommunikációjuk,sőt nagyon jól átgondolt,segítőkész,öszinte,nagyraméltó,hasznos,és maximálisan helytálló ahogy hozzáállnak a dolgokhoz!

Nagyon jó lenne ha mindenki reálisan gondolkodna már ebben az országban!

Elég érthető voltam?

Köszönöm!

Hajrá Magyarország! Hajrá FIDESZ !

2020. jún. 18. 03:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!