Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire hiteles az MSZP...

Mennyire hiteles az MSZP mentős videoja?

Figyelt kérdés

Ma mondta egy barátom, hogy az MSZP-nek van egy olyan dokumentum videoja, amelyben egy mentős néni nyilatkozik. Mást nem hallottam róla. Ez az?

https://www.youtube.com/watch?v=1H9ZM7NQur0&feature=emb_logo

2020. jún. 9. 19:08
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
0%

Na jó éjt gyerekek, alukálok mert nekem prolinak muszáj reggel felkeltem, ahhoz hogy holnap is életben maradjatok.

Pusz.

2020. jún. 9. 22:26
 52/52 anonim ***** válasza:
66%

A kórházakból valóban küldtek haza betegeket ezt tudom, mert van orvos ismerősöm, nem is egy. De olyan betegeket nem küldtek sehonnan, akiket nem küldhetnek haza! Olyan meg pláne nincs, hogy félig összevart hassal küldenek valakit haza - én ebből vettem már, hogy kamu az egész - Ez azért nonszensz, hogy félig összevarják a hasadat, fröcsög a vér és hazaküldenek? Ne röhögtess. Szállítás közbe elvérzett volna.

Azt mondta az ATV-be, hogy a végstádiumú betegeket mindig bent tartják, mert folyamatos ellátás kell. NAGY LÓSZART! Nem tartják bent őket. Hazaküldik ugyanúgy. Nem foglalkoznak velük. Erre vannak a Hospice-ok. De, oda akkor tud bekerülni, hogyha van "üresedés". Áltaban gyorsan lesz hely, mert aki oda bekerül maximum 1-2 hét és elhuny. De az osztályon nem fognak ápolni végstádiumú betegeket sehol sem. Hazaküldik őket. Tudom, mert nagymamám is így volt. Erre nincs kapacításuk és a fájdalomcsillapítás mellett mást nem tudnak úgy sem tenni. (Szerencse, hogy neki találtunk helyet Hospice-on - Itt hozzátenném, hogy le a kalappal az ott dolgozók előtt, a kórházi ápolók példát vehetnének róluk)

Szóval visszatérve, vannak orvos ismerőseim. Amikor volt a járvány és nem igazán voltak szakrendelések akkor is voltak, csak oda kellett telefonálni, de személyesen is lehetett menni. A portán vették fel az adatokat, meg hogy mi a probléma stb. Akiket én ismerek orvosokat mindenkit elláttak a járvány alatt! Még azokat is akik nem sürgős esetek. - Valszeg nem mind kórházba volt így és nem minden orvos volt így vele, mert ahogy olvasom Facebook-on a kommenteket, sokan most is telefonálgatnak a szakrendelőkbe és egyszerűen nem veszik fel a telefont se. Szóval ezt is kórház és orvosa válogatja, mi hogyan volt.

Mondjuk azok nevetni tudok, hogy az EMMi feljelentést tesz "hírhamasítás..stb" miatt és az Origo is írogatja, hogyan hazudnak. Mintha a kormánymédia nem ezt tenné napi 24 órában. - És itt leszögezem, hogy se nem Fideszes, se nem MSZP, és még DK-s sem vagyok, sőt az összes jelenlegi politikai párt személy véleményem szerint leszophatja magát. :)

2020. jún. 10. 00:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!