Szóval proli vagy. A néni meg lebukott. A szövetséges mszp-sel együtt.
2020. jún. 9. 20:45
22/52 anonim válasza:
Kiderült a nőről, hogy sohasem dolgozott mentősként. Ja, azt mondta, hogy azért nem szerepel a nyilvántartásban, mert időközben megváltoztatta a nevét, a diplomája meg Németországban maradt. :D Hagyjuk már...
2020. jún. 9. 20:48
23/52 anonim válasza:
A jobbikod ugyanolyan lúzer banda éppen mint a most lebőgött szoci birkák. :)
2020. jún. 9. 20:50
24/52 anonim válasza:
Egyáltalán ne hagyjuk. Úgy kezdtek el valakit befeketíteni, hogy nem is ismeritek. És ahelyett hogy szégyellnétek magatokat még nektek áll feljebb, meg az én politikai beállítottságom után érdeklődök, mintha annak bármi köze lenne a történethez. Mért, ha fideszes vagyok akkor nem hazudtok? De. Akkor meg mi ennek a jelentősége?
2020. jún. 9. 20:53
25/52 anonim válasza:
"A jobbikod ugyanolyan lúzer banda éppen mint a most lebőgött szoci birkák. :)"
Az lehet tündérke, csak a legfájóbb pont ugye az hogy hazudtál egy idős hölgyről, lehet hogy nem sikerül felfognod de ezen pont egyik párt állása sem változtat. Itt most a te bizonyítványodról van szó, nem Gyurcsányéról, Nem Vonáéról, nem máséról, a tiédről.
2020. jún. 9. 20:57
26/52 anonim válasza:
Látom én hogy nagyon szeretnéd elvinni a témát, ne tedd! Nézz szembe vele, hogy hazudni csúnya dolog.
2020. jún. 9. 20:59
27/52 anonim válasza:
Az ne zavarjon, hogy az ellenzéki oldalak is közölték a dolgot, meg, hogy a mentőszolgálatnál is cáfoltak! Akkor ki hazudik?
2020. jún. 9. 21:03
28/52 anonim válasza:
"Szóval proli vagy."
Igen, így is fogalmazhatunk. Valóban dolgozó ember vagyok. Egyébként ez nem minden családban akkora szégyen mint nálatok.
2020. jún. 9. 21:04
29/52 A kérdező kommentje:
*22 "
azt mondta, hogy azért nem szerepel a nyilvántartásban, mert időközben megváltoztatta a nevét, a diplomája meg Németországban maradt. :D Hagyjuk már..."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!