"Nem védem, csak nem szeretem a hazugságot, különösen ha olyan ember ellen irányul akinek inkább köszönettel tartoznátok."
Ezzel az sántít, hogy te egyetlen "hazugságot" sem cáfoltál meg eddig, példa gyanánt ott amit a két linkben írnak a fideszhez egyáltalán nem köthető oldalak. (Főleg az utóbbi.)
Ahogy azt sem, hogy mivel érdemelte ki a riportalany, hogy annyira köszöngetni kellene neki. De gondolom össze tudod foglalni néhány sorban! 🤔
2020. jún. 9. 21:35
42/52 anonim válasza:
Kinek tartozol köszönettel, rasszista jobbikos? Korózsnak, vagy az álmentős nyanyának?
2020. jún. 9. 21:37
43/52 anonim válasza:
Hát nézzetek már rá, ez egy ostoba cigány nő, hol lenne ez mentőtiszt?
2020. jún. 9. 21:44
44/52 anonim válasza:
43
A keresztneve görög.
2020. jún. 9. 22:06
45/52 anonim válasza:
Abban mindneki egyet ért, hogy nem OMSZ tagja? Jól értem?
46/52 anonim válasza:
A nő egyébként sem az OMSZ- nél dolgozott, hanem a Szamaritánusnál, akik azt is megtiltották, hogy megnevezze őket, most meg le is tagadják. A régi időkben még ilyen fehér Nysákkal rohangáltak, de akkoriban lehet hogy még más volt a nevük, annyit a lényeg hogy mentő. Hogy most mi lesz majd ebből azt meg meglátjuk. Nagy porfelhő után majd a politika szépen csendben eltiporja, mint már annyi mindenkit ebben az országban. Itt most a történet lényege annyi volt, hogy olyanokat mondott el, ami rossz fényt vet az állami egészségügyre. Azt meg hogy ezekből mi igaz, én nem tudhatom, de ne azzal kezdjük már támadni, hogy soha nem is volt mentős. Támadd a többi állítást ha nem értesz vele egyet, azzal nem tudok vitatkozni és nem is akarok. De mindegy is, hogy igazak-e, így is úgy is ki fogják csinálni.
47/52 anonim válasza:
"Ezzel az sántít, hogy te egyetlen "hazugságot" sem cáfoltál meg eddig"
Én nem is fogok, de ez sem változtat a történeten.
2020. jún. 9. 22:08
48/52 anonim válasza:
"linkben írnak a fideszhez egyáltalán nem köthető oldalak. (Főleg az utóbbi.)"
Tényleg nem érted mennyire mindegy kihez nem köthető? Ezzel kezdtem, a történet szempontjából pont mindegy jobbikos vagyok-e vagy MSZPs vagy fideszes.
2020. jún. 9. 22:13
49/52 anonim válasza:
"Abban mindneki egyet ért, hogy nem OMSZ tagja? Jól értem?"
Sztem nem. Volt itt aki azt hozta fel, hogy az OMSZnél nem ismerik. Gondolom ő nem ért egyet, vagy azt akarta állítani hogy akkor nem lehet mentős, elvégre most ezzel támadják.
2020. jún. 9. 22:16
50/52 anonim válasza:
Azt meg hogy az OMSZ mentői előtt csinálták a felvételt tényleg az MSZP kúrta el, persze hogy így már könnyen támadható. A Szamaritánus pedig tagad mindent, ők sem adtak volna hátteret a felvételhez. Szépen el lett az egész b.va.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!