Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér miért nem megy el...

Puzsér miért nem megy el dolgozni?

Figyelt kérdés
Abból áll az élete, hogy kritizál. Mindenkit. Tényleg mindenkit. 1 évig tanított történelmet ha jól tudom. Onnantól fogva csak rádiózott, Tv-műsorokban szerepelt, legutóbb pedig az önkormányzati választásokon indult. Most, hogy elbukott, tovább kritizálja a nyilvánosság szereplőit. Ezért kap pénzt, ebből él meg. Semmi érdemleges munkát nem végzett életében, csak beszélgetett mint egy tipikus értelmiségi. Mély gondolatai vannak. Menjen el dolgozni és akkor nem lesz ideje gondolkodni. Nem igazságtalan, hogy gyakorlatilag a semmiből él meg?

2020. jún. 9. 15:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Puzsér nincs elszállva magától. Tudja, hogy bizonyos értelemben életképtelen ember és nem nézi le se a parasztembereket se a kétkezi munkásokat. Ő pont nem az az alak, aki ilyeneket ír le:

"nem vagyok egy műszaki ember. Amikor egyetemista koromban hazamentem, és édesanyám mondta, hogy leszakad a konyhaszekrényen a polc, és szereld vissza, akkor azt mondtam neki, hogy anyám, én értelmiségi vagyok ".

Ha engem anyám megkér, hogy szereljem fel a szekrényt, akkor felszerelem a szekrényt. A nagy egóm és egyetemi diplomám nem akadályoz meg abban, hogy csavarhúzot vegyek a kezembe, megnézzem azt a rohadt szekrényt, hogy hogyan lehet visszaszerelni és megcsináljam.

Szóval engem is rettentően kiakaszt a pestiekre jellemző sznobság, az, ha valaki "értelmiséginek" képzeli magát és úgy érzi, hogy "többre vitte" mint egy munkás. Ez az "értelmiségi" egy idejét múlt kifejezés és rettentően gáz, ha valaki azt képzeli, hogy csak azért, mert lediplomázott a hottentottai tánciskolában, ezért ő más szintet képvisel, mint egy munkás. A 21. században egy diploma már nem elég ehhez. Nem tudom, hogy téged is ez az attitűd zavar-e, de szerintem Puzsér nem ezt képviseli.

2020. jún. 9. 19:26
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan a kapára dolgoztam, csak írtam valamit. Arra céloztam, hogy semmilyen fizikai munkát nem végzett életében.
2020. jún. 9. 19:27
 23/30 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, mi ez a fizikai munka fétis a magyar társadalomban.
2020. jún. 9. 19:31
 24/30 anonim ***** válasza:

"Nem konkrétan a kapára dolgoztam, csak írtam valamit. Arra céloztam, hogy semmilyen fizikai munkát nem végzett életében."

A lényeg ugyanaz.

2020. jún. 9. 20:47
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező Majka egy egyszerű proli aki elment a VV be és híres proli lett aki prolikat szórakoztat. Hát ha neked a prolik szórakoztatása eredmény akkor igen ő sokra vitte a proli nézők miatt. Egy valamiben igazad van, Puzsér tényleg egyedi eset. Látom te nem értékeled az egyediséget te csak a tömegcelebeket tartod sokra mint Majka akik a legszánalmasabb műsorban lettek híresek. Ha neked ez eredmény az gáz. Majka sok prolit szórakoztat igen, de nem színvonalasan. Puzsér jókat szokott mondani és ő értelmiségi dolgokkal foglalkozik Majka értelmiségi ember?
2020. jún. 9. 21:34
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondok valamit,de készülj fel,mert olyan lesz mintha szíven döfnélek...engem Puzsér szórakoztat,míg a Majkaféléktől okádani tudnék. És nem vagyok egyedül.

"Puzsérnak szerintem még életébe nem volt kapa a kezében, nem végzett kemény fizikai munkát, csak osztotta az észt"

Jaj ezek a rohadt tanárok,pszichológusok,művészek...ezek a köcsögök azt sem tudják mi a munka...ezek soha nem végeztek semmi kemény fizikai munkát,ugye? Most komolyan?? Már nem tudsz mibe belekötni?

Mondd öcsém ...ezek a Majkafélék igen?

"Onnantól fogva csak rádiózott, Tv-műsorokban szerepelt, legutóbb pedig az önkormányzati választásokon indult. "

Majka mit csinál? Nem ugyanezt? Ezek a senki celebek talán kemény fizikai munkával keresik kenyerüket?? Ne mondj ellent magadnak,vagy ne mondj ilyen kicseszett szar érveket,mert nagyon kínos helyzetbe tudsz kerülni.

Elmondom neked, Majka, Sebestyén B. és társai azok,akik a semmiből élnek meg...helyesbítek,szánalmas bohóckodásból...Puzsér meg rendes tartalmakat gyárt,amikre van is igény. De ha fáj látod,hogy egyes emberek gondolkodnak és ebből keresik a kenyerüket,nézd csak a kedvelt celebeid bohóckodását...akiknek sikerült szarból várat építeniük...istenítsd őket,ők aztán tényleg sokat tettek le az asztalra.

2020. jún. 11. 01:41
 27/30 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy majkusz és a többi nímand abból szerzett "hírnevet", hogy nehéz fizikai munkát végeztek.

Ja, nem! Szerintem életükben nem csináltak ilyet!

2020. jún. 11. 18:59
 28/30 anonim ***** válasza:
Kérdező az értelmiségi az azért értelmiségi mert értelmes tehát beszél nem kapál. Majka ő nem értelmiségi ezért ő rapper.
2020. jún. 11. 21:21
 29/30 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha még fiatal vagy és úgy gondolod ezt, akkor még nem késő megtörnöd az agymosást amit Puzsér ellenségei a médián keresztül nyomtak beléd.

Bár azt írtad, hogy Hajdú Péter letett valamit az asztalra - így nem fűzök hozzá sok reményt, hogy az IQ-d magasabb legyen egy szobanövényénél.

2020. jún. 19. 16:04
 30/30 anonim válasza:
100%

"Abból áll az élete, hogy kritizál" - értelmesen, érvekkel teszi, akkor meg joga van hozzá.

"Mély gondolatai vannak" -Ezt fel lehet hozni negatívumként??

"nem lenne ideje gondolkodni" - no comment...

2020. jún. 27. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!