Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér miért nem megy el...

Puzsér miért nem megy el dolgozni?

Figyelt kérdés
Abból áll az élete, hogy kritizál. Mindenkit. Tényleg mindenkit. 1 évig tanított történelmet ha jól tudom. Onnantól fogva csak rádiózott, Tv-műsorokban szerepelt, legutóbb pedig az önkormányzati választásokon indult. Most, hogy elbukott, tovább kritizálja a nyilvánosság szereplőit. Ezért kap pénzt, ebből él meg. Semmi érdemleges munkát nem végzett életében, csak beszélgetett mint egy tipikus értelmiségi. Mély gondolatai vannak. Menjen el dolgozni és akkor nem lesz ideje gondolkodni. Nem igazságtalan, hogy gyakorlatilag a semmiből él meg?

2020. jún. 9. 15:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Már világos. Mivel szórakoztat Hajdu Peti meg a Majkesz, így már vágom, hogy olyan okos nem lehetsz. Puzsér pont az olyanoknak nem tetszik, akik a médiarajongók. Talán fáj az igazság "kérdező"?
2020. jún. 9. 17:19
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én Puzsért mégis értelmesebbnek tartom az irritáló, pökhendi stílusa ellenére, mint majkuszt, meg a többi hasonszőrűt.
2020. jún. 9. 17:25
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Puzsér Róbert tudtommal mint újságíró dolgozik (magyarhang-on rendszeresen jelennek meg cikkei). Szerintem vállalható publicista. Néha mond hülyeségeket, de ettől függetlenül rengeteg értelmes gondolatot is megfogalmaz, és nem utolsó sorban szórakoztató, ajánlom, hogy hallgass végig néhány "apu azért iszik mert te sírsz!"-t. Több órás, rendszeresen megjelenő beszélgetés sorozatnál magyar nyelven teljesítmény a sokszor 100 000-et is elérő megtekintettség.
2020. jún. 9. 17:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazságtalan. Semmi akadálya hogy akárki elkezdje ugyanazt csinálni, mint ő, és ugyanúgy megéljen belőle. Ha pedig a legtöbbeknem ugyanez nem sikerül, akkor csak letett valami egyedit az asztalra, amit mások nem tudnak, és van alapja hogy ennyien kíváncsiak rá.
2020. jún. 9. 17:37
 15/30 anonim ***** válasza:
18%
A legtöbb Puzsér-féle vadliberális a semmiből él. Ő ezt tudja. Igen, az élet igazságtalan.
2020. jún. 9. 17:56
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát barátom,Hajdú Péter ugyanúgy lóf.äszhoz ért ,Majka meg emlékeztetlek ,hogy egy valóságshow szereplőként került be a köztudatba,na most ha itt kezdődik ,hogy "valaki letett valamit az asztalra" ,akkor én ebből nem kérek,köszönöm szépen. Az,hogy valaki nárcisztikus és magamutogató,majd erre felépít egy egész brandet semmivel sem "több" ,mint kritizálós műsorokat csinálni .

Ez a baj ,hogy ma már sok embernek ez jelenti a teljesítményt,hogy valakinek a kúrväfontos életeseményeit lehozza az újság, például:elváltak ,vett egy szájmaszkot,szärt egy nagyot ,csinált egy gyereket ..

Ha valaki értelmes gondolatokat meg mer fogalmazni ,és véleménye van ,az meg takarodjon a bús picsäba ,mert nem polkorrekt meg nehogymá' itt okoskodjon,menjen dógozni ..

Ismétlem mégegyszer,nem kedvelem különösebben Puzsért ,de azért még mindig szívesebben hallgatom ,mint azt mekkorát kulázott tegnap Sarka Kata meg VV éva kit szo.pott le tegnap előtt . Ők sem érdekelnek különösebben, egyszerűen nem fogyasztom azt a tartalmat ami nem érdekel,ezért sem értelek : én ha nem szánt szándékkal akarok megnézni egy Puzsér műsort,akkor nem is fogok. Nem muszáj sem TV-ben,sem interneten,sem újságokban őt nézned ,meg senkit,de mindenkinek joga van úgy élni ,ahogy akar. Ha valaki celeb akar lenni ,akkor megteheti ,senkit nem érdekel,hogy neked nem tetszik .

2020. jún. 9. 18:20
 17/30 A kérdező kommentje:

Igen, Puzsér újságíró is, az aztán nagyon nagy teljesítmény..

Puzsérnak szerintem még életébe nem volt kapa a kezében, nem végzett kemény fizikai munkát, csak osztotta az észt. Az meg nem munka, hogy másokat kritizál meg filozofálgat a "nagyvilág dolgairól" Látom ti is őt véditek. Puzsér egy tipikus liberális értelmiségi aki még soha nem lépett ki Budapest belvárosából de azt hiszi mindent tud. Ismét, hogy Majka, Hajdú meg a többi celeb legalább szórakoztat vagy ha nem is azt de legalább van saját életük és nem hiszik magukat olyan nagyokosnak mint ez az őrjöngő idegbeteg Puzsér. Puzsért egy normális országban zárt osztályon kezelnék. Egy megélhetési politikus, semmi több..

2020. jún. 9. 18:50
 18/30 A kérdező kommentje:
*Ismétlem, hogy Majka
2020. jún. 9. 18:51
 19/30 Ozmium42 ***** válasza:
76%

Engem szórakoztat Puzsér. A magad nevében beszélj.

"Puzsérnak szerintem még életébe nem volt kapa a kezében"

Ja, talán még egy mamutot sem tudna egyedül elejteni, aztán mit ennénk a tábortűz körül, ha az ilyeneken múlna...

2020. jún. 9. 19:02
 20/30 anonim ***** válasza:
67%
Miért ne lehetett volna kapa a kezében? Vagy ha nem is volt, annak miért lenne bármi jelentősége is?
2020. jún. 9. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!