Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér miért nem megy el...

Puzsér miért nem megy el dolgozni?

Figyelt kérdés
Abból áll az élete, hogy kritizál. Mindenkit. Tényleg mindenkit. 1 évig tanított történelmet ha jól tudom. Onnantól fogva csak rádiózott, Tv-műsorokban szerepelt, legutóbb pedig az önkormányzati választásokon indult. Most, hogy elbukott, tovább kritizálja a nyilvánosság szereplőit. Ezért kap pénzt, ebből él meg. Semmi érdemleges munkát nem végzett életében, csak beszélgetett mint egy tipikus értelmiségi. Mély gondolatai vannak. Menjen el dolgozni és akkor nem lesz ideje gondolkodni. Nem igazságtalan, hogy gyakorlatilag a semmiből él meg?

2020. jún. 9. 15:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
27%
Mert semmihez nem ért. Egy tehetségtelen senki.
2020. jún. 9. 15:48
 2/30 anonim ***** válasza:
92%

Gondolom Fekete Pákó, Hajdú Péter, meg a többi 2 agysejtes celeb,aki évtizedek óta ebből él meg,és még fáj is hallgatni téged cseppet sem zavar/zavart .

És ezt most úgy írom,hogy nem különösebben kedvelem Puzsért,és abban egyetértek veled,hogy kritizálni másokat nem teljesítmény,de :

1.Legalább értelmes dolgokat is mond.

2.Nem kötelező nézni ,semmilyen platformon .

2020. jún. 9. 15:49
 3/30 anonim ***** válasza:
86%

Rengeteg ember nem dolgozik az országban. Rengetegen vannak közmunkán, ami ugyanúgy nem ér semmit, sőt, még pénzbe is kerül. És természetesen rengeteg ember dolgozik a médiában, meg a színházakban, a parlamentben, meg valamilyen bürokrata intézményben hatezredik altitkárként.

Hogy miért pont Puzsér zavar téged, azt én nem tudom észzel felfogni. Csak nem megsértette a hópihe lelkedet?

2020. jún. 9. 15:52
 4/30 anonim ***** válasza:
49%

Szóval szerinted aki médiában, parlamentben, bürokrata intézmémyben dolgozik, annak a munkája nem ér semmit?

2020. jún. 9. 16:04
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozik, csak nem úgy, ahogy a legtöbben.

Mivel sokan kedvelik azt, amit csinál, ezért megteheti.

Te is megteheted, ha a te véleményedet is sokan érdekesnek találják. Semmi igazságtalanság nincs ebben.

2020. jún. 9. 16:12
 6/30 A kérdező kommentje:
Hajdú Péter, Majka és a többi celeb azért feltud mutatni valamit. Ők legalább szórakoztatnak és csinálnak valamit ami az embereknek tetszik. Majka például Ózdon szegénységben nőtt fel és feltornászta magát a médiába, ma népszerű műsorvezető, televíziós vetélkedői is vannak stb. Tehát ők elértek valamit. Puzsér csak kritizál, üvöltözik, semmi szórakoztató jellege nincs annak amit ő csinál. Ő csak irritálja az embert, mindenkinek tele van vele a töke, egy irritáló figura. Igen, vannak még sokan akik nem dolgoznak, de Puzsér egy egyedi eset. Ő nem él szegénységben, jómódú családban született, simán megteheti, hogy keres valami normális munkát ahelyett, hogy ossza az észt. a Hír Tv-n másfél éven keresztül működött a Sznobjektív ahol elmondta a gondolatait a világról, politikáról, kultúráról stb. Aztán meg indult a polgármester-választáson ami megint csak kész röhej, mert ott is csak kritizálta Tarlóst meg Karácsony, akiknek van politikai tapasztalatuk, ellentétben Puzsér. Puzsér tehát egy egyedi eset és nem szabadna engedni, hogy közszereplő legyen.
2020. jún. 9. 16:15
 7/30 anonim ***** válasza:
22%
Én úgy tudom a vállalkozásából él. Mulatós zenészeket menedzsel, lemezeket ad ki. (mondjuk nem henceg vele...)
2020. jún. 9. 16:17
 8/30 anonim ***** válasza:
83%

2#

Ez egyértelműen troll kérdés, ne vedd ennyire komolyan amiket ír:)

Egyébként, Puzsér nem bukott el, mert ő is tudta, hogy nem lesz főpolgármester. Nem is az volt a célja, hogy megnyerje ezt a választást, hanem hogy alternatívát mutasson fel. Nem kamu-alternatívát, hanem valósat.

Engem speciel Sebestyén Bazsi jobban irritál, dehát ízlések és pofonok.

2020. jún. 9. 16:28
 9/30 anonim ***** válasza:
82%

"Hogy miért pont Puzsér zavar téged, azt én nem tudom észzel felfogni. Csak nem megsértette a hópihe lelkedet?"

Mert tudja, hogy Puzsér sokkal okosabb és műveltebb nála, Majka "papa" meg pont olyan szintű tag, akikkel a pult mellett találkozik.

ui. ez amúgy egy trollkérdés

2020. jún. 9. 16:36
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

#7-es:

Az egy troll videó volt csak 😂

2020. jún. 9. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!