Puzsér miért nem megy el dolgozni?
Gondolom Fekete Pákó, Hajdú Péter, meg a többi 2 agysejtes celeb,aki évtizedek óta ebből él meg,és még fáj is hallgatni téged cseppet sem zavar/zavart .
És ezt most úgy írom,hogy nem különösebben kedvelem Puzsért,és abban egyetértek veled,hogy kritizálni másokat nem teljesítmény,de :
1.Legalább értelmes dolgokat is mond.
2.Nem kötelező nézni ,semmilyen platformon .
Rengeteg ember nem dolgozik az országban. Rengetegen vannak közmunkán, ami ugyanúgy nem ér semmit, sőt, még pénzbe is kerül. És természetesen rengeteg ember dolgozik a médiában, meg a színházakban, a parlamentben, meg valamilyen bürokrata intézményben hatezredik altitkárként.
Hogy miért pont Puzsér zavar téged, azt én nem tudom észzel felfogni. Csak nem megsértette a hópihe lelkedet?
Szóval szerinted aki médiában, parlamentben, bürokrata intézmémyben dolgozik, annak a munkája nem ér semmit?
Dolgozik, csak nem úgy, ahogy a legtöbben.
Mivel sokan kedvelik azt, amit csinál, ezért megteheti.
Te is megteheted, ha a te véleményedet is sokan érdekesnek találják. Semmi igazságtalanság nincs ebben.
2#
Ez egyértelműen troll kérdés, ne vedd ennyire komolyan amiket ír:)
Egyébként, Puzsér nem bukott el, mert ő is tudta, hogy nem lesz főpolgármester. Nem is az volt a célja, hogy megnyerje ezt a választást, hanem hogy alternatívát mutasson fel. Nem kamu-alternatívát, hanem valósat.
Engem speciel Sebestyén Bazsi jobban irritál, dehát ízlések és pofonok.
"Hogy miért pont Puzsér zavar téged, azt én nem tudom észzel felfogni. Csak nem megsértette a hópihe lelkedet?"
Mert tudja, hogy Puzsér sokkal okosabb és műveltebb nála, Majka "papa" meg pont olyan szintű tag, akikkel a pult mellett találkozik.
ui. ez amúgy egy trollkérdés
#7-es:
Az egy troll videó volt csak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!