Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok mikor fogják...

A liberálisok mikor fogják megérteni, hogy magyarozni ugyan úgy rasszizmus?Illetve hogy Floyd négy köztörvényes bűnöző volt, aki nőkkel erőszakoskodott?

Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 16:46
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
50%

Nem fogják megérteni. Már előttem is azt hazudozzák, hogy magyarozni nem rasszizmus. De az. Ha a cigányozás rasszizmus, akkor ez is az. Sőt, ehhez még hozzájön egy másik jelző is, tehát aki magyarozik az nem csak szimplán rasszista véglény, hanem xenofób-rasszista liberális véglény.

Az pedig ennek az egész pöcegödör szemléletnek a legalja, hogy tetves bűnözőket mártírok szintjére kell emelni. Mikor volt kint a mostani csőcselék az utcán, ha mondjuk az áldozat egy fehér rendőr volt?

Egyébként soroljam, hogy aki nem ballib, az milyen jelzőket kap a drága jó szavazóik részéről? Fidesznyalonc, rasszista, idegengyűlölő, nemzetieskedő, mélymagyar, birka, hívő...

Na kérem, ez ma a balliberális szemlélet. Egy kirekesztő, végletekig aljas irányvonal. Nesze, szavazzátok meg őket :D

2020. jún. 7. 19:26
 12/43 A kérdező kommentje:

" magyarozás nem rasszizmus!"

Dehogynem.

2020. jún. 7. 19:38
 13/43 A kérdező kommentje:

A cigány se egy rassz, hanem egy nép.

Szal innentől kezdve nincs miről beszélni.

Lehet erőlködni, de sajnos fölösleges.

Innen látszik, hogy mekkora gyűlölködőek a liberálisok, mert nem tudják elengedni a kedvenc játékuk.

Tetszik, nem tetszik, azt mondani, vagy írni, hogy a magyar egy rasszista/ilyen/olyan nép, az bizony a legalja.

2020. jún. 7. 19:40
 14/43 anonim ***** válasza:
Magyarozni szerintem is uszítás, ha konkrétan nem rasszizmus. De akkor ne egy "magyarozó" akarjon már papolni a kirekesztésről!
2020. jún. 7. 19:44
 15/43 anonim ***** válasza:
34%
"Bármit is tett,a rendőr nem hóhér. Hacsak nem önmagát/társait/ártatlan embereket kénytelen megvédeni,akkor nincs jogában megölni valakit." Az USA-ban ez nem igaz, ott bevett ygakorlat, hoyg lepuffantjak a rednöri intekdesnek ellenalloknak, börszinttöl függetlenül. De ebben az esetben, a rendör nem ölt meg senkit, hanem egy USA-ban szokványos rendöri eljárást hajtott végre. Az elkövetö, azért halt meg, mert számos alapbetegsége is volt, és ez melett még drogok hatása altt is állt, annak hogy megállt a szive abban is szeerpe volt, hogy drogokat fogyazstott.(Talán nem kellet volna ellealast tanusitania, es akkor meg most is élne)
2020. jún. 7. 20:11
 16/43 anonim ***** válasza:
Oké,puffantsa le ha ellenáll. De egy földön hasaló,megbilincselt,fulladozó ember ,hogy állt ellen ?
2020. jún. 7. 20:23
 17/43 A kérdező kommentje:
Én nem is értem, hogy gondolták ezt, hogy nem rasszizmus?:D
2020. jún. 7. 20:26
 18/43 anonim ***** válasza:
0%

Mivel a rasszizmus fogalma teljesen más, értelmetlen az állításod.

2020. jún. 7. 20:29
 19/43 A kérdező kommentje:

"rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külső vagy belső tulajdonságait kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá"

By wiki

18.

Engedd el!

Sajnos ez most nem fog menni, pedig tudom, hogy imádsz magyarozni meg gyűlölködni.

2020. jún. 7. 20:37
 20/43 anonim ***** válasza:
Se magyarozni, se gyűlölködni nem szoktam. Csak egy tényt közöltem. Ha egyszer semmi köze az egésznek semmilyen rasszbéli megkülönböztetésnek, akkor az fogalmából adódóan nem lehet rasszizmus.
2020. jún. 7. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!