Ez az eset bizonyítja az újpesti vezetés korrupcióját?
Az előző városvezetés alatt elfogadták a költségvetést, amelyben helyet kapott számos út felújítása is.
Az új vezetés azonban törölt minden ez évre tervezett útfelújítást. Ez korrupcióra utalhat, vagy csak a novemberben megszavazott képviselői fizetésemelés miatt nem jut pénzt az aszfalt-felújításra?
"Arról hogy valamiről nem hallottál, még nem Biztos hogy nincsen."
Világosíts fel akkor kérlek, de lehetőleg ne kelljen hagyatkoznom a te egyedüli hozzászólásodra. Valami forrást is megjelölhetnél.
UI.: és nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi volt a pontos adósság 2010-ben, hanem hogy tényleg nem-e az egész adósságállományt vállalták át 2014-ben.
Köszönöm a linket, bár a portfólió nem engedte megtekinteni, de szerintem megtaláltam az eredeti dokumentumot:
Viszont ez összehangban van az én állításommal, miszerint a konszolidációs folyamat végére kilyukadtunk oda, hogy minden adósságot átvállaljon az állam (igaz, nem 1 éven belül született meg ez a döntés, ahogy emlékeztem).
"De a tény továbbra is tény marad. Budapest Tarlós István idejében rengeteget fejlődött, és 180 milliárd forint adósság helyett 80 milliárd forint adósságot termelt. "
Csupán olyan balosan elhazudod, hogy demszky működési hiteleket, tarlós fejlesztési hiteleket termelt.
"Ez az eset bizonyítja az újpesti vezetés korrupcióját?
Az előző városvezetés alatt elfogadták a költségvetést, amelyben helyet kapott számos út felújítása is.
Az új vezetés azonban törölt minden ez évre tervezett útfelújítást. Ez korrupcióra utalhat, vagy csak a novemberben megszavazott képviselői fizetésemelés miatt nem jut pénzt az aszfalt-felújításra?"
Hol látsz te itt korrupciót? Volt egy terv (aztán jött egy világjárvány), amit nem tartanak be, hanem új tervet írnak. Mi legyen ebben gyanús?
#24, fogalmazzunk pontosan. Tarlós fideszes polgármester volt, a fideszes kormány tömte rendesen, hogy minden baki ellenére is flottul menjen. Jelenleg nem fideszes polgármester van, a fideszes kormány bármit kitalál, hogy tönkretegye a fővárost, és mindezt a polgármesterre kenje.
Ilyen keretek között nem lehetséges korrekt értékítéletet mondani a fővárosról. Sem a korábbi, sem a jelen vezetésről. Majd ha függetlenül cselekednek, talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!