Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a sok Puzsér-gyalázó...

Mi ez a sok Puzsér-gyalázó kérdés mostanában?

Figyelt kérdés
Az elmúlt időkben azt vettem észre, hogy minden hétre jut legalább három ilyen Puzsér-ellenes kérdés, ami őt gyalázza különféle indokokkal: pl. üvöltözik, frusztrált, megkeseredett, sikertelen az életben, stb. Az önkormányzati választások lassan már egy éve véget értek, azóta Puzsér nem is politikai szereplő, egyáltalán nem meghatározó személy. Miért járatják le mégis sokan még mindig?

2020. jún. 7. 08:48
1 2
 11/16 anonim válasza:

Puzsernek 23 tortenelemmel kapcsolatos publikacioja van, nemelyik nem is magyarul. Keress ra: Puzser Robert publikacioi

Sok tortenelmi anyagot fogsz talalni, emellett a mai napig csinalja a doktorit tortenelmbol... Lattam mar, hogy mas torteneszek is ideztek tole, FAM-mal pedig volt egy kozos asatasuk is Egyiptomban par eve... Ezek alapjan nekem inkabb tortenesz, mint nem az. Akkor most kihazudik utolso?

2020. júl. 5. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 Ha ez igaz, kb. senki.

És senki sem volt pontos.

Bár nem értem, történelem tudományi előképzetségét mikor és hol szerezte.

Arról nem tehetek, hogy ezen tanulmányait egy riportban sem hallottam. És hogy, róla szóló bio-kban sincs erre, még utalás sem.

2020. júl. 5. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:

#11 Amúgy mi a kutatási területe?

És milyen egyéb munkákat írt, ebben a témában?

2020. júl. 5. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, hogy tudom, hogy a történelem az amit a történészek írnak. A vélemény így szabad. De a történelmi felkészültségéről, vagyis annak hiányáról, ez még rosszabb képet fest.
2020. júl. 5. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:

#11 Rákerestem. Sz@rt sem találtam.

Mindenki érdekében link-elhetnél párat.

2020. júl. 5. 22:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Végül egy cikket találtam a témában. Friss cikk. Durva történelemi felkészültségéről tett, ismét tanúbízonyságot benne.
2020. júl. 6. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!