Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a sok Puzsér-gyalázó...

Mi ez a sok Puzsér-gyalázó kérdés mostanában?

Figyelt kérdés
Az elmúlt időkben azt vettem észre, hogy minden hétre jut legalább három ilyen Puzsér-ellenes kérdés, ami őt gyalázza különféle indokokkal: pl. üvöltözik, frusztrált, megkeseredett, sikertelen az életben, stb. Az önkormányzati választások lassan már egy éve véget értek, azóta Puzsér nem is politikai szereplő, egyáltalán nem meghatározó személy. Miért járatják le mégis sokan még mindig?

2020. jún. 7. 08:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Mert valami rosszat mondani a DK szektara.
2020. jún. 7. 08:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Azt tapasztalom, hogy Puzsért az ellenzék és a Fidesz is keményen szidalmazza. Az ellenzék azzal vádolja őt, hogy fideszes, a Fidesz meg azzal, hogy liberális.
2020. jún. 7. 09:03
 3/16 anonim ***** válasza:
59%

Igen de itt sok DK s van. Szerintem ők írjak ki.

Fideszesek kevesbe tulajdobitanak neki jelentöseget szerintem.

2020. jún. 7. 09:05
 4/16 meszike91 ***** válasza:
88%
Puzsér a két szekta között helyezkedik el és mindegyik ellenségként tekint rá és a nézeteire. Ezért kerül gyakran a támadások célpontjába.
2020. jún. 7. 09:07
 5/16 anonim ***** válasza:
46%

A kérdésedre valószínűleg az az egy barom tudna válaszolni, aki élvezetét leli az ilyen kérdésekben (ha vannak, ne haragudj, nem követem az elmebajosok itteni tobzódását).

Amúgy érzek némi igazságtartalmat abban, hogy egy puzsér-féle fszszopó seggébe belerúg az átlag kérdező.

2020. jún. 7. 09:07
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Puzser aki egyedül úgy gondolkozik ahogy egy politikusnak kellenne elvileg.

Jobb ha tudod utolsó.

Talan meg van 2 vagy 3 ilyen nint Shiffer András. Sajnos az ilyeneket kisakkozak a megelhetesi politikusok. A valasztok meg nem fogják fel hogy ez nem egy törzsi haború.

2020. jún. 7. 09:20
 7/16 anonim ***** válasza:
33%
A tingli-tangli f@szikat(?) senki nem szereti!
2020. jún. 7. 11:05
 8/16 anonim ***** válasza:
7%

Miért? Mert Puzsérnak végül tényleg elgurult a gyógyszere.

Tény állításban hazudik. Olyan dolgokat állít, aminek az ellenkezőjéről kétsége sincs. Mert egyszerű objektív dolgok, amikről helyzetéről személyesen is meggyőzödött korábban.

Már saját barátai is kezdenek kihátrálni mögüle.

Jó lett volna az a Sétáló Budapest, de ha így halad előre az elborúlása Puzsérnak, akkor következő választásig tuti diliházba kerül.

2020. jún. 17. 03:07
 9/16 anonim ***** válasza:
Milyen tény állításban hazudik? Valamiről lemaradtam.
2020. jún. 17. 08:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Legutóbb mint pár évig gyakorló történelem és magyar tanár, minden fajta tudományos munka és előképzetség nélkül komolyan kijelentette, hogy ő történész.
2020. jún. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!