Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt mikor értik meg a magyarok...

Azt mikor értik meg a magyarok, hogy az ország sorsa, a nép hibája?

Figyelt kérdés

A politikusok annyit tehetnek meg, amennyit a nép enged nekik.

Ha az emberek többsége nem mer kiállni magáért és buta mint a föld, az nem a politikusok hibája.

2020. jún. 4. 08:01
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Köszönjük Emese.
2020. jún. 4. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel.

Vagy, amennyire szeretik a krumplit!!! :)

2020. jún. 4. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Akkor már értem, hogy az amcsiknál miért dühöng a csürhe napok óta. Tehát az USA-ban történő fosztogatás az afrók hibája.
2020. jún. 4. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem értik a magyarok. Is. Én viszont azt nem értem, hogy milyen megfontolásból teszel fel ilyen kérdést. Mert nyilván van valami gondolatod, ami szerint jelenleg ez nem így van.
2020. jún. 5. 05:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű provokálo "kérdés" csak hogy ezzel a f@szságal az a baj, hogy bármelyiket válasszuk meg mindegyik szar, nem a nép szavazz a parlamentben hanem az akit megválasztottak a sok tolvaj közül mert mindegyiknek csak hatalom és pénz kell, jelenleg a Fidesz a legkevésbé szar párt. Épp az a baj hogy a politusok nem teszik meg amiért megválasztották őket,nem beszélve arról hogy a média befoályolja népet nem kicsit, te nagyobb p@tkány vagy kérdező mint az imádni való politikusaid
2020. jún. 5. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!