Jézusom, 1 mondaton belül ilyenek, hogy pestisrácok, 888, független, színvonalas :D:DDD
2020. jún. 1. 19:14
3/12 anonim válasza:
Legalább annyira színvonalasak, mint az index meg a 444. Én el szoktam olvasni mindegyiket, aztán számtani meg mértani közepet vonok.
2020. jún. 1. 19:23
4/12 qkker1 válasza:
Kormánypropaganda mind a kettő!
2020. jún. 1. 19:44
5/12 anonim válasza:
Egyik sem média, hanem mindkettő seggnyaló közpénzen hízlalt szrkupac. De ezt te is tudod, nyomorult, csak az a dolgod, hogy terjeszd a szennyedet. Manapság egész sok patkány fogékony az általad terjesztett hazugságokra.
2020. jún. 1. 19:49
6/12 anonim válasza:
Mindegyik csak a propagandagépezet része. Az újságírónak (többekközt) az a feladata hogy felhívja a figyelmet az igazságtalanságokra, lopásokra, csalásokra.
Amelyik csak a pénzért és befolyásért írja a propagandát és a hazugságokat az csak egy bértroll.
Te ott csak arról olvashatsz hogy milyen jó és milyen szép az ország, az Orbán mennyire fejleszt mindent.. Ha valamelyik megpedzegetné pl. azt, hogy a legutóbbi kiskerláncokra kivetett adóemelés (értsd élelmiszeráremelés) pont annyiba kerül mint a nemrégiben meghirdetett új stadionépítés valahol a halál f@szán, akkor az az ürge bizony repülne.
Szóval te ott csak azt olvashatod, amit a politikus tollbamond és ezt én nem tartom színvonalasnak
2020. jún. 1. 20:18
7/12 anonim válasza:
Én az ott dolgozó "újságírókat" kihajtanám a földre kapálni, hogy valami hasznosat is csináljanak az életükben
2020. jún. 1. 20:23
8/12 anonim válasza:
Ennyire félni kell, kedves pestisrácfóbok a leleplezéstől? Előbb-utóbb minden kiderül úgyis, és ha nem a ps-on, akkor máshol de megírják.
2020. jún. 1. 21:12
9/12 qkker1 válasza:
"Ennyire félni kell, kedves pestisrácfóbok a leleplezéstől? "
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!