Mit tippeltek mikor lesz kormányváltás?
Elég világos volt amit írtál, pontosan ezért született a válaszom is rá.
lenézed azokat akiknek más a véleménye mint a tied és magasztalod azokat akiknek nincs is saját értékítélete, véleménye, hagyják hogy egy központban eldöntsék helyettük, hogy kire kell szavazniuk, mindegy hogy milyen párt jelöltje az illető.
Világos volt, de kösz hogy külön ki is emelted!
#19-es, "értékektől, elvektől, céloktól függetlenül" pedig KIZÁRÓLAG az elvtelen, erkölcsi rokkant fideszesek követik a szélkakas messiásukat, mindegy nekik, hogy épp a Kommunista Ifjak Szövetségének egyetemi titkára, a Liberális Internacionálé alelnöke, vagy illiberális szakaszában van a totális elmebajának. Ha liberális, liberálisak vagytok, ha konzervatív, konzervatívok, ha illiberálisok, akkor ti is illiberálisok lesztek egy tusnádfürdői beszéd bűvöletétől!
És a felsorolás nem teljes (volt ő már liberális, konzervatív és illiberális, de antiklerikális és kereszténydemokrata, polgári és populista, nyugatos és keletre nyitó, oroszellenes és oroszbarát, minden ellentétes végletet kimerített, ami a politikában elképzelhető!).
A birkanyáj meg utána! Akkor is, amikor habzó szájjal tiltakozik Paks 2. húsz évre való titkosítása ellen ("Ez nem a kormány biznisze! Ez a mi életünk!"), meg akkor is, amikor ennek háromszorosára, hatvan évre titkosítja Paks 2 dokumentumait! Akkor is, amikor azt üvölti, hogy "Lehet, hogy a földgáz keletről jön, de a szabadság mindig Nyugatról jön!" meg akkor is, amikor keleti nyitást hirdet!
Agyatlan és elvtelen birkák a fideszesek, nincs ezen mit szépíteni. Kizárólag ti szavaztok feltétel nélkül, "értékektől, elvektől, céloktól függetlenül".
21-es, megint félreértesz. Nem azokat nézem le, akiknek más a véleménye, hanem azokat, akiknek cserélhető a véleménye, mint a sz...ros gatya!
Az elvtelen fideszeseket nézem le, de ezt te nem értheted.
Te kövesd csak a kétszeres Soros-ösztöndíjas Soros-gyalázót, a Putyin-ellenes putyinistát, a liberális-ellenes volt liberálist (a liberális internacionálé ex-elnökét), a kínai kommunistákkal barátkozó, Tienanmen-téren koszorúzó antikommunista ex-KISZ-titkárt, az antiklerikális kereszténydemokratát, a nyugatbarát keleti nyitogatót: a szélkakas messiásodat!
Elvi, erkölcsi, világnézeti kérdésekbe inkább ne bocsátkozz, nincs honnan ismerd a problémát. Nagy dolog már az is, hogy a kifejezést egyáltalán megtanultad artikulálni (még ha helytelenül is használod)!
24-es, én tudom, hogy fáj az igazság, és őszinte empátiával viseltetek a normális jobboldaliakkal szemben, akiknek keserűen kellett csalódniuk az "értékektől, elvektől, céloktól függetlenül" politizáló, erkölcstelen, köpönyegforgató vezéreikben, akikben sokáig bíztak.
Nem vagyok érzéketlen a csalódás keserűségét megélők fájdalmával szemben.
Vannak elvhű emberek, akiknek fáj, hogy EBBŐL: [link]
EZ LETT: [link]
És bizony sok csalódott jobboldali ember is van, aki nem köpte szembe a hittel vallott értékeit és elveit. Nekik is fáj, hogy EBBŐL: [link]
EZ LETT: [link]
Őszintén sajnálok mindenkit, akit orbán viktor és bűnbandája valaha átvert, kiábrándított az elvtelen, erkölcstelen hatalomvágyával és akik valaha is rájuk szavaztak bármelyik korábbi, később megtagadott programjuk
mentén. Magamat is...
Akiket nem sajnálok, azok a saját állapotukat felismerni is képtelen erkölcsi fogyatékkal élők, az elvtelenségben a rezsim partnereivé vált agymosottak. Bár érzékenyebb állapotaimban még őket is sajnálom.
Az őszinte sajnálatomtól függetlenül viszont, azt értelemszerűen nehezen nyelem le, ha erkölcstelenek tartanak erkölcsprédikációt az erkölcsöseknek, vagy az elvtelenség bajnokai papolnak az elvhűségről!
És ezt itt most TE tetted, ezért te kaptad a választ. Ettől függetlenül téged is sajnállak, és abszolút el tudom képzelni, hogy egyébként rendes, normális ember vagy, aki nem érdemli meg, hogy ilyenek vezessék. De nehezen tehetek ellene, hogy te, ha ragaszkodsz hozzá, szabad ember létedre, ne kövthess elvtelen köpönyegforgatókat és ne támogass egy hazug, erkölcstelen rezsimet, "értékektől, elvektől, céloktól függetlenül". Önmagának ártani mindenkinek joga van bizonyos szintig. A baj persze, hogy Magyarországnak és a magyar nép egészének is ártotok - de ez úgy tűnik, elkerülhetetlen.
26: dehogyis, én azt világítottam meg, hogy a fideszesek mennyire elvakultak. Aki elvtelenül, minimális gerincesség nélkül követ egy szélkakast, minden köpönyegforgatásában "értékektől, elvektől, céloktól függetlenül", az csak nagyon-nagyon elvakult ember lehet. A fideszesek azok.
A baj az, hogy sajnos te is az vagy, ezért nem vagy képes alátámasztott, logikus, humanoid érvelésre érveléssel válaszolni, hanem alaptalanul rágalmazol és hazudsz, sajnos, leginkább pedig személyeskedsz.
Én JELENSÉGEKRŐL beszélek, TÉNYEKRŐL, dokumentált igazságokról, amire te nem tudsz érveket felhozni, ezért ilyeneket bírsz kibüffögni, hogy "fejezd be!" meg "elvakult vagy!".
Az elvtelenséget is te hoztad ELŐSZÖR szóba, abszurd módon, az ellenzékkel kapcsolatban.
Amikor én TÉTELESEN felsorolom a TÉNYEKET, amelyek mentén tisztán és világosan, minden kétséget kizáróan kijelenthető, hogy orbán viktor és a fidesz a rendszerváltás utáni politikatörténet legelvtelenebb, legköpönyegforgatóbb, "értékektől, elvektől, céloktól függetlenül" politizáló szereplője - akkor besértődsz A SAJÁT JELZŐIDEN, amiket te használtál alaptalanul az ellenzék rágalmazására! :-))))))
Sajnos a tények makacs dolgok, igazság pedig CSAK EGY VAN, akármennyit hazudtok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!