Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tippeltek mikor lesz...

Mit tippeltek mikor lesz kormányváltás?

Figyelt kérdés
2022 ben vagy esetleg később? És ha meg is valósul akkor ki lesz a befutó?

2020. máj. 31. 22:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező!

Te is tudod, hogy orbánéknak vége. Ezért teljesen fölösleges ilyen kérdésekkel az ellenkezőjét sugallni.

2020. jún. 1. 10:13
 12/28 anonim ***** válasza:
63%
Remélem hamar.De a bűneiket meg ússzák sajna.
2020. jún. 1. 14:04
 13/28 anonim ***** válasza:
63%
Teljesen elképzelhetőnek tartom 2022-ben, ha az ellenzék összefogást fog szorgalmazni és nem egymást kezdi el fúrni.
2020. jún. 1. 16:19
 14/28 anonim ***** válasza:
62%
Őszintén remélem, hogy 2022-ben, de kezdem azt hinni, higy valójában soha. Legalábbis békés úton soha. Átírták az egész választási rendszert, átszabták a választókörzeteket, és szerintem még a választást is simán meghamisították. Lázadás nélkül itt nem lesz változás.
2020. jún. 1. 19:59
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ntem is 2026-ban, de szerintem 2 a kétharmad nem lesz meg 2022-ben
2020. jún. 5. 22:24
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is 2026-ban, de a kétharmad nem lesz meg 2022-ben.. Na, megbolondult a telefon:-)
2020. jún. 5. 22:25
 17/28 anonim ***** válasza:
36%
Ez amúgy ám nagy tévhit, hogy a nyugdíjasok a Fideszre szavaznak. Ez csak a butább, egyszerűbb emberekre igaz. Mivel idősbe is ugyanúgy van értelmes művelt tanult ember, és van egyszerű 4 általánost végzett is, mint a fiataloknál. Az én nagymamám 78 éves közgazdász, 2 diplomája van, és soha az életbe nem szavazott volna a Fideszre és nem is fog.
2020. jún. 16. 01:06
 18/28 anonim ***** válasza:
5%

17-es, teljesen igazad van: nem szabad általánosítani. A fideszre értelmes, jóérzésű, normális ember semmilyen életkorban nem szavaz.

De tény, hogy a nagyszüleink generációjában sok a képzetlen ember, a diktatúrában szocializálódott és diktatúrák kiszolgálására beállítódott emberek, volt besúgók, volt komcsik, elvtelen köpönyegforgatók, olyanok, akik nem tudnak haladni a mai korral, stb.

Ezek sajnos mind fideszesek, míg értelmes fiatal 35 alatt szinte egy se fideszes, hacsak nem rokoni, anyagi okokból.

De hatalmas tisztelet a nagy számú kivételnek, mint a nagymamád is!

2020. jún. 16. 01:23
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

#17-#18

Az elmúlt 10 évben már elégszer beégtetek az ilyen hülye szövegekkel.

Nem baj, csináljátok csak tovább! Legalább az emberek látják hogyan vélekedtek azokról, akik nem hajlandóak agyatlanul a taktikai szavazás utasításai szerint bárkire szavazni értékektől, elvektől, céloktól függetlenül, ahogy ti kitaláljátok nekik, hanem van egy tudatos pártválasztásuk - és az nem egyezik a ti elvárásotokkal.

Szidtátok, mocskoltátok már eleget a vidékieket, a nyugdíjasokat, határon túliakat - aztán mindig meglepődtök, hogy jaj, miért is nem titeket támogatnak.

Hát, ezért!

2020. jún. 16. 10:34
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

#19 "Legalább az emberek látják hogyan vélekedtek azokról, akik nem hajlandóak agyatlanul a taktikai szavazás utasításai szerint bárkire szavazni értékektől, elvektől, céloktól függetlenül"

Azt hiszem, félreértettél, elnézést, ha nem fogalmaztam volna világosan: én nem a taktikai szavazást ellenzőkről, hanem azokról az agyatlan birkákról vagyok lesújtó véleménnyel, akik egy választási programot sem várnak el a pártjuktól, és bármit csinál, akárhányszor forgat köpönyeget és csinál ánuszt a szájából orbán viktor, követik bármibe, mint az agyatlan szektások.

Szóval CSAK és KIZÁRÓLAG a fideszesekről van lesújtó véleményem, a taktikai szavazást ellenzőkkel (pl. a Kétfarkú Kutya Párt támogatóival) nem értek egyet ugyan, de a nézetkülönbségeinken túl semmi bajom velük. A jelenlegi maffiarezsim agymosott éltetőivel van csak problémám.

2020. jún. 16. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!