Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, szerintetek a...

Ellenzékiek, szerintetek a demokratikus pártoknak hogyan kellene elindulniuk a 2022-es országgyűlési választásokon?

Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy a jelenlegi kormányzat leválthatóvá váljon, szerintetek melyik forgatókönyv volna a megfelelő?

2020. máj. 30. 17:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
22%

Írtam volna komolyan a litániádra, de amikor láttam, hogy szerinted a NagyBlanka ruhája az ominózus "villantáskor" "TÉRD FELETTIG" ért, rájöttem, hogy nincs értelme.

Hol hordod te a térded? Vagy más bajod van?

2020. máj. 31. 15:05
 22/61 anonim ***** válasza:
66%
Igen, sejtettem, hogy nem lesz érv, és a könnyebb út a csönd, vagy a személyeskedés, vagy egy valamibe belekötés lesz. Ez gyenge, mert azt írtam, hogy térd feletti, nem azt, hogy térdig. Térd feletti szoknyára szokták kb. azt nevezni, ami térd felett kb. 20 cm-ig ér. Bocs, nem figyeltem. Mindenesetre. A lényeg, hogy nem álltál elő ellenérvvel, csak kifogással. Nyilván nem véletlenül, és ez nem rólam, hanem rólad szól, na meg azzal, amivel azonosulsz, szimpatizálsz.
2020. máj. 31. 15:16
 23/61 anonim ***** válasza:
77%
Ja, és akkor még hozzá se tettem a sztorihoz, hogy a Fidesz a 22-es választásról már most gondoskodott: pártoktól elvette az állami pártfinanszírozás felét a járványra hivatkozva, bár közben egyházaknak, sportra többet adtak, szóval pénz van, főleg, hogy az EU is adott... A Szerencsejáték ZRT fideszes alapítványt támogat nem kevéssel, de az alapítványaikat közpénzzel is tömik rendesen, aztán ezek meg hogy és miként testesülnek meg a kampányidőszakban, az egy másik kérdés.
2020. máj. 31. 15:22
 24/61 anonim ***** válasza:
37%
az EU egy forintot nem adott
2020. máj. 31. 15:22
 25/61 anonim ***** válasza:
22%

A térd felett 20 centivel érő szoknya az félcombig érő. Kérdezd meg a varrónőket, nőiszabókat.

Most is hamis állítással jössz, meg hogy "nem figyeltél".

Bizony hogy nem figyeltél, Gyurcsány cselekedeteire se, múltjára se, ha azt vagy képes állítani, hogy "karaktergyilkosság" történt vele.

"figyelmetlen" is vagy, hamisakat is állítasz, van neked elég bajod, nem tetézem.

2020. máj. 31. 15:38
 26/61 anonim ***** válasza:
77%
Szóval most egy nyilvánvaló hazugsággal akarsz kifarolni az érdemi válaszadás alól. Ez is egy remek orbános trükk. Tehát van érdemi érved, vagy csak szimpla troll vagy?
2020. máj. 31. 15:43
 27/61 anonim ***** válasza:
29%

26

ÉRDEMI ÉRV mire? A hamis állításokra, magyarul hazugságokra? te is kell hogy tudjad, hogy HAZUDSZ, és engem rágalmazol a saját cselekedeteddel.

Nincs időm értelmetlen dolgokra.

2020. máj. 31. 15:51
 28/61 anonim ***** válasza:
66%

Beigazolódott a feltevésem... Csak az a szomorú, hogy még elgondolkozni se bírsz, az kívül esik a komfortzónádon. Inkább bohóckodsz.

Amikor orbános trükköt mondtam, nem a vak világba beszéltem, ezeket produkálja a parlamentben az azonnali kérdések esetén, amikor válaszolni kell. Nem válaszol de beszél... pontosabban beszól.

2020. máj. 31. 16:08
 29/61 anonim ***** válasza:
37%

"Mondd meg, hogy a fentieket melyik intézmény és hogyan ellenőrzi, milyen hatékonysággal!"

Rengeteg dolog nincs ellenőrizve, ezt elismerem. Azt meg neked kell tudnod, hogy kormányozni úgy nem lehet, hogy az személyre van szabva 10 millió féle emberre. De meglepett, hogy nem írtál arról egy sort sem, ami az ellenzékhez vagy a sajtójukhoz köthető dolgok ellenőrzésére szolgálna. Mert ki kell mondni, hogy ők is rengeteget csúsztatnak és hazudnak.

"Viszont ha a választási rendszer úgy van alakítva, hogy jó eséllyel a kormánypárt az alkotmányozó többségét is megtartsa, ráadásul alig van ezeknek a pártoknak, képviselőknek valami joguk, akkor bizony autokrácia van."

Az esetleg fel sem merül benned, hogy ennyi potenciál van a magyar ellenzéknek hívott gittegyletben? A Jobbik, ameddig normális pályán állt, esélyes volt arra, hogy még ebben az új keretben is leváltsa a kormányt. Erre beálltak azok közé akik ellen megalakultak, a támogatottságuknak pedig lőttek. El kell ismerni, hogy a mai ellenzék egyszerűen nem tud elég szavazót megszólítani, mert nincs értékelhető programjuk, sem jövő képük.

"Pl. ha egy ellenzék kísérel meg egy döntést megakadályozni a parlamentben, akkor azért szarrá büntetik, de ha a kormánypárt csinálja ugyanezt azzal, hogy távol marad, azért nem kapnak büntetést."

Általában azért kaptak büntetést, ha a politizálást levitték egy bizonyos szellemi szint alá. Külön vicc, hogy az ilyen cirkuszba illő teljesítményen sok ellenzéki szavazó is őszintén megrökönyödött. Nem tudok arról, hogyha valaki normálisan elmondta a kritikáit, majd egy adott dolog ellen szavazna, bírságot kapott volna. Alapvető probléma, hogy az ellenzék országos szinten ilyen primitív állatokat tud csatasorba állítani.

Azt pedig rettentően szánalmas és gerinctelen sunyi dolognak tartom, amikor az ellenzék beáll taknyos kölykök mögé politikai haszonszerzés céljából. Blanka azzal lett népszerű, hogy közhelyeket durrogtatott kocsmanyelven. Erre egy alkoholista is képes. Amikor úgy nézett ki, hogy csak égeti az ellenzéki oldalt, szépen háttérbe nyomták. A kávés Luca esete szintén ide sorolható. Az valaminek a tünete, hogy nulla élettapasztalattal rendelkező, taknyos diákok hátán kapaszkodnak fel bizonyos pártok.

Egy kozmopolita-globalista Gyurcsány miért is érdemel szót?

2020. máj. 31. 18:02
 30/61 A kérdező kommentje:

12-es "Az meg külön ront a helyzeten, hogy még egymást is marcangolják. Induljanak külön."

Érdekes logikád van. Ha szerinted is baj, hogy egymást marcangolták eddig, ahelyett, hogy a fidesszel vették volna fel a harcot, akkor most miért gondolod, hogy külön kellene indulniuk?

Az egymást marcangolásnak pont az összefogás volna az ellentéte, nem?

2020. jún. 1. 00:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!