A magyar ellenzéki szavazótábor miért nincs tisztában a "tolerancia", és az "érvekre épülő vita" mint fogalmak valódi jelentésével?
"Láthatjuk ezeket a nagy vitákat?:)"
Persze, gyakori politika kategóraia és válogathatsz kedvedre. De az előttem szólók egyike meg is jósolta, hogy érvek helyett már megint a gyurcsányozással fogtok jönni, és ez is történt. Annyira kiszámíthatóak vagytok. De példának okáért ezt a vitát is éppen elveszítetitek. Itt kifejtették, hogy miért hülyeség az MTA - val példálózni, egyrészt, mert a személy, akinek a neve ehhez köthető, a fidesz kormányzása előtt mondta ezt, másrészt az aki ezt mondta, éppen, hogy fideszes jelenleg.
Ne ámítsátok magatokat srácok, mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy a zsidózáson kívül nem igazán vannak érveitek.
Még mindig nem látom a nagy vitáid.
Jah, hogy neked is csak a szád jár.
Éppen szalmabábokkal dobálózol. Khömm...vita. De feldobhatok én is témákat, ah már te egyet sem említesz. Így kényelmes? Vagy dobálózzak szalmabábokkal, mint te?
Ne legyél már nevetséges.
Előadod itt magad, hogy nem tudtad a vitát folytatni, mert nem volt kivel.
Erre én jelentkezek és sehol semmi.
Nem csináltál magadból hülyét, dehogy.
Ilyet nem mondtam :) . De akkor miről vitatkozzunk gyerekek? Kérdező, a szalmabáb érvelésről érdemes lenne tudnod, mit jelent, ugyanis téma nélkül nem lehet szalmabábérvelni, márpedig miután szépen elhallgattatok az MTA - s témáról (ezzel egyben azt is demonstrálva, amit mi eddig mondtunk), mintha mi sem történt volna, nem volt témánk.
Lehet terelni a témát és tudomást sem venni arról, amit harmadszorra írok le, de ezzel csak egymás sggét nyaljátok. Ez lenne a fideszesek taktikája, kussolni? Terelni? Irónikus, pont, mint a pártjuknak.
Nekem te szalmabábozz, mert az előbb állítottál valamit, most még nem tudod bizonyítani.
Inkább kussolj el...
Hihetetlen a pali, még neki jár a szája meg fideszezik:D
Beszarok.
Az akadémiáról, csak annyit írtál, hogy be van darálva, na meg annyit, hogy hagyjuk már Kókát, ő is régen volt. De a 2006-os dolgokkal még a mai napig lehet dobálózni, mert az nem volt régen, és ott is fideszesek hőzöngtek. Fura ellenzéki kettősmérce.
Elolvastad egyáltalán a 2019. évi LXVIII. törvényt az MTA-val kapcsolatban?
"Az Akadémia elnöke kétévenként beszámol az Országgyűlésnek az Akadémia munkájáról, és ennek érdekében rendszeresen felméri és értékeli az egyes tudományágak hazai eredményességét és nemzetközi megítélését.” - az ilyen jellegű módosításokkal szerintem semmi probléma nincs.
Az MTA valami szent tehén, hogy soha ne lehessen átszervezni?
AZ ELKH működését pedig továbbra is az MTA-nak kell biztosítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!