A cigányoknak semmi köze sincs a Deák téri mészárláshoz?
https://www.youtube.com/watch?v=xHWfrPHPyjU
Nem kapok levegőt szóljon már valaki hozzá?
Nem teljesen értem ezt. A magyarok is ölnek embert. Aki megölte a színész apját a baltával az is magyar volt, a késsel fejbeszúró is magyar volt, az hiszem ő is az apját szúrta le. Ezeknek a gyilkosságokhoz mi köze volt a magyaroknak? Semmi. A gyilkosoknak volt köze hozzá. Ahogy a Deák téri esetnél is. Miért kell ennyi gyűlöletet generálni egy már így is éppen eléggé szomorú esetből? És miért kell boszorkányüldözést folytatni? Mikor folytatsz hadjáratot a fehérek ellen, amikor ők gyilkolnak? Soha nem lesz béke ebben az országban, mert két etnikum zsigerből gyűlöli egymást és egy kettős gyilkosságból politikai előnyt akarnak kovácsolni.
"A cigányoknak" úgy általában és kollektíve NINCS. Ahogy "a magyaroknak" vagy "a svédeknek" sincs közük kollektíve egy magyar vagy egy svéd által elkövetett gyilkossághoz.
Akár cigányok voltak az elkövetők, akár magyarok, a tettük kizárólag őket minősíti. Remélem, nagyon keményen meglakolnak azért, amit tettek, etnikai hovatartozásuktól függetlenül!
Őszintén kívánom, hogy a börtönben rohadjanak meg!
13-as, ez nem igaz. Senkinek a vérében nincsen bűnözés. Egyes cigányoknak a társadalmi hagyományaiban valóban benne van, de abból ki lehet törni. Én ismerek többeket, akik megtették, és rendes, törvénytisztelő emberek lettek.
Rájuk azt mondani, hogy "a vérükben van a bűnözés" nemcsak hatalmas igazságtalanság, de kontraproduktív is. Ezzel azt üzened a jövő cigány nemzedékeinek, hogy nem is éri meg megpróbálni jó útra térni, mert úgyis a vérükben van a rossz, úgyis meg lesznek bélyegezve, ha nagy erőfeszítéssel kitörnek a bűnöző szubkultúrából. Akkor miért tennék, ha így is, úgy is ugyanaz az eredmény, és megbélyegzik őket?
Szerintem a rendes, törvénytisztelő cigányokra oda kellene figyelni, és példaként kellene állítani a teljes cigányság elé őket, azt üzenve: "Ha jó útra térsz, tiszteletet és megbecsülést nyersz vele, magunk közül valónak fogunk tekinteni!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!