Egy utcai harcban a szélsőjobb skinheadek vagy az ANTIFA-s liberális fiatalok győznének?
Sok pankrációt (WWE) néztem mostanában, ahol kocsmai bunyók mennek. Most a Deák-téri szélsőjobbos felvonulás kapcsán felmerült bennem, hogy vajon mire mennének egymással a liberálisok és a szélsőjobbosok?
Vannak magyar atifa tüntetők is a multkor volt TV-ben. Vajon ha az utcán találkoznának a jól megtermett skinheadekkel elvernék őket vagy fordítva?
A jobboldal katonásabb és szervezetebb,sokan kiképzett emberek.
Az antifa rendezetlen,egymásal is gyakran vitázó alakok csapata akik sima civilek maszkokban.
"Skinhead ül a kocsmában, a kabátja hátuljára fel van írva: "Utálom a cigányokat". Odalép hozzá egy kigyúrt cigány:
- Mi van a kabátod hátuljára írva, te mocsok?
- Ez az első dolog amit utálok bennetek: nem tudtok olvasni! - feleli a bőrfejű.
- Mi van, mi van; gyere ki, rendezzük le!
- Ez a második dolog, amit utálok bennetek: süketek vagytok!
Kimennek a kocsma elé, a cigány rögtön előránt egy kést:
- Na most legyen nagy a szád!
- Ez a harmadik dolog amit, utálok bennetek: mindig kést vesztek elő, mikor lövöldözés lesz!"
Az átlag antifa egy biszex cuckold cukker fiú aki szeret otthon női ruhákban lenni meg vega kaján el, néha meg kimegy tüncsizni a nácik ellen.
Az átlag szkinhead egy kocsmai verekedésekben jártas, félállat alkoholista aki jól bírja a fájdalmat.
Én a szkinheadre voksolnék.
Az antifákat elpi....csázzák, és majd mennek sírni a netre.
Én összeugrasztanám az antifákat a védenceikkel.
De szép is lenne végignézni! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!