Ki az a hülye aki elhiszi, hogy a btto 400 ezres fizetés valóság?
Senkit nem ismerek aki ennyit keresne. Nagy kamu a KSH.
"Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok"
Winston Churchill
"Pedig ez a reális, kérdező, ha hiszed, ha nem."
Egyáltalán nem reális. Félmillió alatt már nem találsz embert. Nálunk a cég minden behozott ember után ad kétszázezret, hát pont annyit tudtam eddig behozni mint te. Magyar ember félmillióért egyszerűen már nem megy el dolgozni.
"Jaj, ez meg a kedvencem, hogy pár magas fizetés miatt ilyen magas."
Nem pár magas fizu miatt, hanem úgy általában meglehetősen magosak nálunk a bérek, mondjuk az osztrákhoz vagy a némethez képest.
"Én 1,2 milliót keresek programozóként. ;). Mondjuk nem Magyar cég adja a fizetést."
Én 600 fölött. Magyar cégnél forintban és szakmunkásként. Kőműves haverom se keres 400 alatt. Kamu ez a 285 ezer meg ilyenek amiket itt leírnak.
200e alatt hányan keresnek ZÉRUS
200e től 400e ig hányan keresnek ZÉRUS
400e től a plafonig hányan keresnek. MINDENKI
66-os, matekból meg bukóra állsz, mi? :-))))))
400 ezer és a plafon között csak akkor lehet az ÁTLAG, ha a 400 ezer a plafon is EGYBEN (azaz mindenki pontosan bruttó 400 ezret keres az egész országban, se többet, se kevesebbet).
Ha mindenki 400 ezer és a "plafon" között keres, akkor az ÁTLAG nem lehet 400 ezer, hanem valahol a 400 ezer és a "plafon" KÖZÖTT kell elhelyezkedjen.
Ha 400 ezer az ÁTLAG, akkor szükségszerű, hogy a halmaz egy jelentős része 161.000 (a minimálbér) és 400.000 KÖZÖTT helyezkedjen el.
És ha jobban utánaszámolsz, arra is rá fogsz jönni, hogy MINIMUM 40% KÖTELEZŐEN AZ ÁTLAG ALATT kell legyen ahhoz, hogy 161.000 forintos minimálbér mellett ez az ÁTLAG tudjon kijönni.
Tanulj még!
Én akkor kerestem nettó 400-at,ha 36/36 óráztam.
Azt is szürke módban.
Minimálbér+zseb.
Viszont a normál 8 órásban jó,ha dolgozok 3,5 órát...
Reggel kezdés: energiaital-2,vagy 3 cigi,papír megír,annak is a fele kamu,de így gyorsabb,aztán kisreggeli,következő energiaital,szintén kettő vagy három cigivel,azt kb fél óra munka után,cigi,megbeszélés,valakivel valamit,vagy csak a hétvégéről beszélünk,azt ha sokáig tart a beszélgetés,akkor még pár cigi,valami kis munkaféle,azt ebéd,kávé cigi..stb..
Szezonon kívűl meg hokizni,meg unatkozni,netezni járok be.
Ahhoz viszont jól fizet.
Nem beszélve arról mikor senki sem figyeli,hogy meg e jelenek,azt otthon tőltöm a munkanapot,de ez így jó,mert legalább nem fogy a szabim.
Úgyhogy ez végett nem bánom,hogy nem keresek 400,meg 500 ezreket.
19/69 anonim válasza:
Látom beindultunk! Már hatszázezer alatt sem dolgozik senki, ez fél éve még háromszáz volt. 🤣🤣🤣"
Így van. Én már nettó 600 alatt interjúra sem megyek el. Inkább akkormár közmunka 50 ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!