Ki az a hülye aki elhiszi, hogy a btto 400 ezres fizetés valóság?
Senkit nem ismerek aki ennyit keresne. Nagy kamu a KSH.
"Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok"
Winston Churchill
Általában a magyarok 600 ezer és egymillió kettőszázezer közt kapnak kézbe. Bruttó 400 ért ma már senki sem megy el dolgozni mert annak a nettója még a 300 at sem érné el.
Még ha alá is megy a 600nak épp egy rossz hónapban, tartósan nem lehetne ennyit fizetni, mert akkor felmondana.
Jaj, ez meg a kedvencem, hogy pár magas fizetés miatt ilyen magas.
Ilyenkor is látszik, hogy a matek nem az erősségetek.
Az én bruttóm bőven ez alatt van (285). Vidéken ez nem olyan rossz. De pl bátyám budapesten millió feletti bruttót keres (bankrendszerben dolgozik).
A lényeg, hogy nagyon nagy szórás van az ismeretségi körömben is. El tudom képzelni, hogy az átlagra kijön a 400e. Szerintem nagyon nagy szégyen egy állam számára, ha ilyen nagy különbségek vannak fizetés és fizetés közt. Igen, tudom, hogy van különbség értékteremtésben is, de ez szerintem indokol egy 2-3 szoros fizetést, de nem 10-20 szoros különbségeket. De persze ez is csak egy vélemény...
"Általában a magyarok 600 ezer és egymillió kettőszázezer közt kapnak kézbe."
A környezetedben lehetséges, de a többség a felét sem keresi. Főleg nem vidéken.
Látom beindultunk! Már hatszázezer alatt sem dolgozik senki, ez fél éve még háromszáz volt. 🤣🤣🤣
Tök hihető, hogy egy világgazdasági válság idején, mikor több százezren vannak állás nélkül, akkor szárnyal az átlagbér. 😃🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!