Ki az a hülye aki elhiszi, hogy a btto 400 ezres fizetés valóság?
Senkit nem ismerek aki ennyit keresne. Nagy kamu a KSH.
"Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok"
Winston Churchill
"Mekkora bölcs emberek vannak itt, az élet nagy megmondói. Tipikus it-s beképzelt nagyképű majmok."
És mégis van állásom, jó fizetéssel és nem én rinyálok.
"Írtam, hogy két diplomám van. Szóval a tanulni kellett volna dumát mellőzzük!"
Azért nem mindegy, hogy egy mérnökinfo + villamosmérnök kombód van vagy filozófia és szociológia diplomád. Szóval azt kifelejtetted, hogy miből diplomáztál.
34/40 anonim ***** válasza:
"Ha nem tetszik, hogy más milliókat keres akkor tessék alkotni valami forradalmit és Te is milliókat kereshetsz. Találj fel valamit."
Mert Mészáros Lőrinc mit talált fel, te nagyon hülye????? A túlárazott építkezés fogalmát (még azt se ő találta fel!) ????
Álomvilágban élsz, kicsi koma, amit leírtál, az NYUGATON igaz, Amerikában vagy Nagy-Britanniában, ahol egy tehetséges írónő, aki megírta a Harry Pottert, GAZDAGABB MINT A KIRÁLYNŐ!
Az Egyesült Államokban valóban: feltalálsz valamit, egy szabadalmat, egy Ford kocsit, egy Harley-Davidsont, vagy csak simán baromi jó csirkeszárnyat sütsz, és megcsinálod a KFC-t.
Igen, Hollywoodban nem a politikusok villái a legszebbek, hanem TEHETSÉGES SZÍNÉSZEKÉ, producereké, igen, Franciaországban egy Gérard Depardieu KŐGAZDAG lehet (nem úgy nálunk egy Latinovits-kaliberű színész).
Igen, egy Nobel-díjból, egy Oscar-díjból, egy Golden Globe-ból LUXUSPALOTÁT veszel!
Egy Kossuth-díjból vagy egy Széchenyi-díjból max két szobás lakást!!!!
Igen, Amerikában egy Zuckerberg, egy Bill Gates a leggazdagabb ember, és bőven kőgazdagok mellettük az összes tudományterület feltalálói, a legtehetségesebb művészek, a legjobb üzletemberek is.
DE EZ MAGYARORSZÁG! Itt egy volt gázszerelő a leggazdagabb ember, aki SEMMIT NEM TALÁLT FEL és semmihez nem ért, se a magyar Harry Pottert nem írta meg, se a magyar Titanicban nem játszott főszerepet, se egy világmárkát nem talált fel, se a magyar Facebook-ot nem csinálta meg. SEMMIT.
Egy képessége van: ugyanabban a faluban született mint a miniszterelnök, és lojális talpnyalója a gyerekkori barátjának.
Itt ez a menő!
Ez a baj utolsó, hogy megint Mészárossal jössz, ahelyett, hogy tennél azért, hogy valamit alkoss.
Mi tart vissza, hogy írj egy könyvet és publikáld még angol nyelven is? Ja tudom, az hogy nem vagy képes rá.
Mi tart vissza, hogy Nobel-díjjat kapj? Ja az, hogy nem vagy elég okos, hogy valami olyat fedezz fel.
Mi tart vissza, hogy a számítástechnikában maradandót alkoss és olyan legyél, mint Bill Gates? Ja.. az, hogy nem értessz hozzá!
Attól, hogy Magyarországon vagy még alkothatsz, feltálhatsz olyan dolgot, amivel a leggazdagabb emberek közé kerülj.
De amíg másra mutogatsz és síránkozol, meg Mészárossal foglalkozol addig nem fogsz. ;)
Kérdező! Nyugodjál le, a gyakori telis-tele van ilyen kivagy-i mitugrászokkal, mint a "nujjaszázalékrapontoztakjajmilesz" -ha már ilyen fenemód nagy IT szaki vagy csináljon másik reget, cseréljen IP-t és fölpontozhatja magad, ha ez nyomja a picik is szívecskéjét- aki adja az életvezetési tanácsokat másoknak.
Meg nem azért, de végzettséget és fizetést bárki kamuzhat magának.
Látszik a színvonalad. Ha már nem ért valaki egyet veled, hogy mindenki mély szegénységben él a dolgozó emberek között Magyarországon, itthon senki se törhet fel, senki se alkothat semmi újat, akkor az a válasz már nem hasznos. Mondjuk azt se értem például azt miért pontozod le, amelyet a preziről írtam. Teljesen valós dolog. :). Bár lehet eddig azt se tudtad, hogy a prezi az magyar, mondjuk akkor megértem, de ez is a tudatlanságodat bizonyítja.
Itthon is vannak sikeres írok, akár, hiszed akár nem. A kedvenc írom: Lőrincz. L. László. És, hogy tőle idézzek:
A hosszú élet titka az, hogy nem avatkozunk bele mások magánéletébe.
Szóval most én is megsértem ezt, de: Ne Mészárossal foglalkozz, hanem azzal, hogy előrébb juss. Amíg leragadsz ezeknél addig sehová sem jutsz.
Soroljl fel még párat a prezin kívül!
Mindenki azzal a céggel példálózik. Fogadjunk nem tudsz többet mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!