Mi a véleményetek Toroczkai programjáról?
Szórakoztató videó tele csúsztatásokkal,féligazságokkal
Az külön pikáns mikor előadja hogy megostromolta a TV székházat most meg nem hívják
Egy igazi rendpárti hiteles politikus
2-es!
Bizonyára az szórakoztatott, hogy a bálványoddal ellentétben nem papírról olvasta a a mondandóját.
A tv székház pedig - úgy látszik - a magyarellenes begyedben van.
Az pedig, hogy ilyen figuráknak mint te, hiteles-e Toroczkai, vagy sem, nem jelent semmit, nincs jelentősége.
4-es
Nem tudom melyik bálványomra gondolsz csak feltételezem Orbánra elárulom őt sem kedvelem
Én lennék a magyarellenes nem miattam verték a magyar rendőröket a tévészékháznál
Tény, hogy rövidebben és velősebben is el lehetett volna mondani ezeket.
Így viszont kedvükre tudnak rajta rugózni a magyarokért "rajongó" bal és jobb-komcsik.
Kérték hogy szedjem össze belőle a főbb pontokat. Akkor lássunk neki:
1.
-A mezőgazdaság újraindítása, a földmutyik felszámolása, új feldolgozó üzemek.
-Felhasználatlan, működésképtelen földeknek felhasználása.
-Demográfiai föld program, a kisgyermekes családoknak való föld juttatás össze kötve a CSOK-kal. Hangya szövetkezetek létrehozása.
2.
-Közbiztonság rendbetétele. Nem a bűnözök védelme, Szibériai börtön büntetés, pedofilok kasztrálása, halál büntetés vissza állítása.
-Szingapúri modell alkalmazása, szigorúbb törvények.
3.
Turizmus rendbetétele. Infrastruktúra fejlesztése. Régi, romos műemlékek felújítása.
Termálvizek, Aqvaparkok fejlesztése/építése.
4.
Véleményterror minden szinten való felszámolása, az ellenzék be engedése a köztévébe. Új médiatörvény, amely tiltja a tiszta politikai vélemények cenzúrázását.
5.
-Mindenféle bevándorlás ellenzése. Törvényekkel való védelem a magyarországi munkavállalók számára a külföldi olcsó munkavállalók ellen.
-Magyar munkavállalók Svájci mintára való védése, kötelező bértáblák. Bűnözök ingyen dolgoztatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!