Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kielégítő az elmúlt 10 év...

Kielégítő az elmúlt 10 év kormányzása az alábbiak tekintetében?

Figyelt kérdés
Gazdasági fejlődés gyakorlatilag nem volt, a nyugati GDP még mindig 3-4-szerese a magyarnak. A fizetések talán nőttek (félmillióval kevesebb dolgozóra), a gazdaság nem. Nem számoltatták el a szocikat és a 90 előtti diktatúra bűnöseit, ahogy ígérték. Nincs hosszútávú gazdaságpolitika még 8-12-20 év biztos kormányzás alatt sem. Megadóztatták a bankokat, akik aztán ráterhelték az emberekre. Falat építettek, amivel csak konfliktust generáltak az EU-val. Felvásároltak szinte minden médiumot, hatalmas a populista propaganda. Valójában nem a fizetések emelkednek, csak osztogatás van, adókedvezmény, jön a 13. havi nyugdíj, rezsi"csökkentés" (amit ugyanúgy mi fizetünk), csok (amit szintén jobbára szegények fedeznek gazdagabbak részére). Néhányan nagyon meggazdagodtak, sok mutyi volt, de egyelőre semmilyen gazdasági fejlődés nem tapasztalható tőle. A járvány idején sem volt igazi támogatás, az adókedvezmény nem sokat ért, a legtöbb országban sokkal nagyobb támogatást adtak. Több százezer munkahely hónapok alatt megszűnt. A kormány leginkább azzal volt elfoglalva, hogy Karácsonyra mutogasson, és hetekig azt magyarázza, hogy felesleges maszkot viselni.

2020. máj. 27. 14:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
0%

"Kielégítő az elmúlt 10 év kormányzása az alábbiak tekintetében?"

Lölő Mihálynak, Tiborc Mihálynak, Rogán Mihálynak, Kósa Mihálynak és a többi narancsos kuporgatónak biztosan!"

Köszönjük Péter ismét lebuktattad magad/magatokat. :)

Legalább tudjuk ki írogatja Ki a Mihályos kérdéseket. Többet NEM Kell megnyitni. :)

2020. máj. 27. 18:17
 52/65 anonim ***** válasza:
95%

"Nincs pártrendszer. Demokrácia van. A fidesz annyit tehet meg, amennyire a szavazók feljogosították. Bármit tesz a kormány, amögött 3 millió választó áll.

Az alkotmánybíróság felügyeli."

És az alkotrmánybíróság tagjait ki szavazza meg? A Parlament. A Parlamentbe kik vannak többségben? A Fidesz. Ha az ellenzék akar valakit szavaztatni akkor megszavazzák? Nem. Ha a Fidesz akar valakit szavaztatni megszavazzák? Meg. Most járvány alatt is egy újabb Fideszes Alkotmánybírót szavaztak meg. Szóval tényleg a Fidesz tagjaiból álló alkotmánybíróság felügyeli? Komolyan mondod?

Milyen felügyelet az ahol a kormány saját magát felügyeli? Ne nevettes már.

2020. máj. 27. 18:40
 53/65 anonim ***** válasza:
96%

"A fidesz annyit tehet meg, amennyire a szavazók feljogosították."

Én mégsem jogosítottam fel arra, hogy az egész EÜ-t tönkretegye, az egész oktatást tönkretegye, a gazdaságot tönkretegye, az embereket küldje haza a kórházból, az embereket hagyja meghalni. Gondolom más sem.

2020. máj. 27. 18:41
 54/65 anonim ***** válasza:
26%

" [link]

Errôl hallgatsz nagyon. :)

"Én mégsem jogosítottam fel arra, hogy az egész EÜ-t tönkretegye, az egész oktatást tönkretegye, a gazdaságot tönkretegye, az embereket küldje haza a kórházból, az embereket hagyja meghalni. Gondolom más sem."

Áztá mindenit neki hú de jó volt mikor mé vizitdíjat is kellett fizetni a TB mellé. 😀

2020. máj. 27. 18:49
 55/65 anonim ***** válasza:
95%

"Errôl hallgatsz nagyon. :)"

Mi az, hogy erről hallgatsz nagyon? Nem szoktam HírTV-t nézni, de még TV-t sem. Most belinkelsz egy DK-s valamit hírtévéről ide. Őszíntén megmondom a DK-t se követem, mert szarok rá. :).

"Áztá mindenit neki hú de jó volt mikor mé vizitdíjat is kellett fizetni a TB mellé. 😀"

Vizitdíjjal olcsóbban jártunk volna, mint most ;) Aki normális ellátást akar annak magánba kell elmennie, mert sokkal jobban jár. Na meg a Fidesz mégtöbb adót vetett ki, mint ami volt.. Szóval más területeken befizeted azt a pénzt. ;)

2020. máj. 27. 18:53
 56/65 anonim ***** válasza:
95%
Főleg, hogy a kórházi kezelés alatt szinte mindent neked kell már lassan vinni még a kötszert is. Nekem is megmondták, hogy vinnem kell, különben nincs műtét és adták a listát mik kellenek. Ami sokkal költségesebb, mintha 300Ft-ot fizettél volna. A magánorvosoknál 10 ezreket hagysz ott csak szólok. Kollégám gyereke kórházba volt, és volt ott valamilyen eszköz, amit minden gyerek használt, ugyanazt az eszközt. Elég gáz volt. Úgyhogy inkább lementek az EÜ-s boltba és vettek egy sajátot, minthogy ugyanaz legyen használva, ami nem túl egészséges dolog.
2020. máj. 27. 18:57
 57/65 anonim ***** válasza:
95%
CT-re 2 hónappal később kaptam időpontot. Felhívtam egy magáncéget amely megszervezi azt, hogy magán úton tudj menni. Azon a héten már pénteken mehettem, ugyanabba a kórházba, ugyanazokhoz, akiktől 2 hónapra későbbre kaptam időpontot. Milyen jó a rendszer nem? Ha 80 ezret ki tudsz perkálni mehetsz azonnal. Na mégis jobb volt az a vizitdíj nem?
2020. máj. 27. 18:59
 58/65 anonim ***** válasza:
100%

51-es:

Köszönjük Péter ismét lebuktattad magad/magatokat. :)

Szívesen!

Üdvözlettel,

Mihály Péter/Péterek

2020. máj. 27. 19:19
 59/65 anonim ***** válasza:
30%
Peti neked is disszociatív személyiségzavarod van, hogy sokan vagytok Péterek egy elmébe? Végre egy jó barát, mostmár akkor 24-en vagyunk. ;).
2020. máj. 27. 19:22
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kapáloznak ezzel a vizitdíjjal is.

Hát baz+ de legalább sorrakerültem vazzeg.

A sok munkakerülő állbeteg meg sajnálta azt a 300ft-ot,,azt talán inkább elment dolgozni..

Talán..

2020. máj. 27. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!