Mit szóltok hozzá, hogy a Demokratikus Koalíció kártérítést fizetne azoknak az albérleteseknek akik megkárosultak az elmúlt években, Orbán politikája miatt?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 20:28
1/17 anonim válasza:
Hajrá. Fizessenek. Fletónak van rá pénze.
3/17 anonim válasza:
Én is szívesen költöm azt a pénzemet, ami nincs.
4/17 anonim válasza:
Ha a DK-nak ennyi pénze van, fizethet nekem is.
Ha úgy gondolja, hogy az államkasszából kellene kárpótolni az embereket egy olyan egyszerű tény miatt, mint hogy az árakat a kereslet-kínálat szabályozza, akkor ennyi erővel mindenkinek fizethetnének valamilyen jogcímen, ezt hülyeségnek tartom.
5/17 anonim válasza:
KAMPÁNY FOGÁS....NA ÉS PÉNZ HONNAN LESZ RÁ?
ITS A TRAP!
6/17 anonim válasza:
Két év múlva lesznek választások.
7/17 anonim válasza:
Kérem vissza a pénzem, amit annak idején a vizitdíj automatákba dobtam bele. Azt a sokszor 300 ft-ot is, amit az orvosoknál hagytam.
8/17 anonim válasza:
"KAMPÁNY FOGÁS....NA ÉS PÉNZ HONNAN LESZ RÁ?"
Nekem van egy tippem arra hogy honnan. :)
talán ha az orbán pereputty vissza adná az ellopott milliárdokat abból.
9/17 anonim válasza:
A vagyonnyilatkozata szerint elvileg futná is neki erre saját zsebből
10/17 anonim válasza:
Azt, hogy "gázáremelés, villanyár emelés, jövedelemadó emelés, áfa emelés, és további adók"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!