Mi a valódi cél? Szerintetek miért bírál az index egy válaltan homoszexuális besúgó tesókát, ha már úgyis halott?
Hetek óta feltételezések terjengenek egykori ügynökmúltamról. 1963-ban valóban aláírtam egy beszervezési nyilatkozatot. Elszámolással önmagamnak tartozom a történtekért. Többet erről nem fogok mondani.
Nemhogy bocsánatot nem kért senkitől, de még arról sem volt hajlandó tudomást venni, hogy az ügynökkérdés nem magán-, hanem közügy, és a legkevésbé sem igaz, hogy az érintettek kizárólag maguknak tartoznának elszámolással, nem pedig azoknak, akiknek a jelentések befolyásolták az életét, vagy többi állampolgárnak, akik ebben a besúgásra épült rendszerben éltek. MGP a fenti nyúlfarknyi közleménnyel kijelentette, hogy nem hajlandó felelősséget vállalni, nem hajlandó a nyilvános szembenézésre, nem hajlandó az őszinteségre. Minderre – a besúgással ellentétben – nem is kötelezheti senki. De az sem kérdés, hogy az ügynöktéma agyonhallgatása nem vezet semmi jóra.
Az első mondatban leírják, hogy az emlékirat kiadása és elolvasása inspirálta a cikket.
Könyvkritika.Olvasd el te is, és ha más véleményed van, írd meg!
3
Megtehették volna hogy "nem veszik észre" ennek a könyvnek a megjelenését, mert ez nekik annyira nem jó
Gondolkoztam az ügyön és azt hiszem rájöttem a megfejtésre.
Szerintem ez egy bújtatott vagy kevésbé bújtatott reklám a könyvnek.Mert különben ki venné észre a megjelenést, és ki venné meg? Nagyjából senki...
Egyébként tényleg egy g..ci alak volt. A színészek és rendezők kb.1%-kát szerette a többit gáncsolta. Egyébként meg nem b.uzi volt hanem kétéltű, sőt volt neki felesége is, valami Melinda nevű agresszív genya p.csa.
Azt meg hogy megzsarolták a buz.ákságával aligha hihető. Akik zsarolhatták volna azoknak jelentős része is bu.nya volt, tehát ez csak szépítés az ő részéről.
Aligha siratja valaki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!