De kiváncsi leszek, hogy a chip tagadókra is ezt mondják majd 20 év múlva, ha kötelezô lesz.
2020. máj. 22. 20:53
2/12 anonim válasza:
aczél gergő már őrjöng valahol.
2020. máj. 22. 20:58
3/12 anonim válasza:
Az Index amit berakott Facebook bejegyzés, ott a nevet nem kellett volna kihúzni, ha nem közszereplô?
2020. máj. 22. 20:58
4/12 anonim válasza:
Az index cikkei olvashatatlanok, biztos szószámra fizetnek.
Az mégse fért bele -addig olvastam, hogy Billgates-et mentegeti-, hogy a WHO támogatásának kb felét ő adja, meg más se, hogy mi másért fizet, ami hatványozza a vagyonát.
2020. máj. 22. 21:04
5/12 anonim válasza:
Tökmindegy mit ír az index . Semmilyen tudományos cikkben nem olvastam olyat,hogy ez egy kötelező oltás lesz . Nem tudom mit pörögnek ezen az oltásellenesek. Ha választható ,akkor meg nincs értelme arra köpködni,aki nem fogja magát beoltatni ,az ő döntése .
2020. máj. 22. 21:11
6/12 anonim válasza:
Még nincs is meg a védőoltás. Nem kellene előbb annak megszületnie, kiderülnie, hogy hatásos, hogy nem okoz nagyobb kárt, mint hasznot hoz - majd megvárni hogy az országban kiderüljön hogy ajánlott, választható vagy kötelező védőoltásnak szánják-e?
2020. máj. 22. 21:14
7/12 anonim válasza:
Oltáspropagandista?
Arról szól, hogy az oltásellenesek hülyék, ami egyszerű tény.
2020. máj. 22. 21:39
8/12 anonim válasza:
Az a baj h sok a buta meganipulalhato ember. Ez az index egy fs nem tudom miről pofazik mikor ezek tények h nagyon karos es azok a virologusok szolalnak meg akik szakertok es akik anno el lettek hallgatatva.
Dehat aki hülye az higyje h ez konteo,engem nem erdekel.
2020. máj. 22. 21:39
9/12 anonim válasza:
"nagyon karos es azok a virologusok szolalnak meg akik szakertok es akik anno el lettek hallgatatva."
Mármint az lett elhallgatva, akinek egykoron több százezer fontot fizettek a műhiba peres ügyvédek, hogy hozzon ki egy olyan tanulmányt, amivel perelhetik a gyárakat?
2020. máj. 22. 22:34
10/12 Alex Fly válasza:
Ki lett elhallgattalva? A legnagyobb magyar oltásellenes tard, a gyerekgyilkos Labant?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!